L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 FIFA 23 aldım ve iniyor şu anda acaba DirectX 11 ile giriliyor? Mu DirectX 12 isteme hatası verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
FIFA 23 aldım ve iniyor şu anda acaba DirectX 11 ile giriliyor? Mu DirectX 12 isteme hatası verir mi?
TheWalknut Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 lorex0 dedi: FIFA 23 aldım ve iniyor şu anda acaba DirectX 11 ile giriliyor? Mu DirectX 12 isteme hatası verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım DirectX 11 ile oynayamamıştı, çok uğraştık ama çözümü bulamadık. Sizde ne oldu? Oyunu açabildiniz mi? Artı 0 Eksi
lorex0 dedi: FIFA 23 aldım ve iniyor şu anda acaba DirectX 11 ile giriliyor? Mu DirectX 12 isteme hatası verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım DirectX 11 ile oynayamamıştı, çok uğraştık ama çözümü bulamadık. Sizde ne oldu? Oyunu açabildiniz mi?
KS KS L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 TheWalknut dedi: Bir arkadaşım DirectX 11 ile oynayamamıştı, çok uğraştık ama çözümü bulamadık. Sizde ne oldu? Oyunu açabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra DirectX hatası verdi iade ettim oyunu kaldırmıyordu zaten. Artı 0 Eksi
TheWalknut dedi: Bir arkadaşım DirectX 11 ile oynayamamıştı, çok uğraştık ama çözümü bulamadık. Sizde ne oldu? Oyunu açabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra DirectX hatası verdi iade ettim oyunu kaldırmıyordu zaten.