FIFA 23'te transfer nasıl yapılır?

Forxane

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle belirteyim ki futbol oyunlarından çok anlayan biri değilim, muhtemelen bu yüzden yapamıyorum.

FIFA 23'te yeni bir kariyer açtım ilk haftadan adam alayım dedim internetten adamların değerlerine bakıp değerlerinin biraz üstünde fiyat götürüyorum fakat bu fiyat çok düşük deyip direkt gidiyorlar. Nasıl fiyat götürmeliyim? Daha ilk sezon ve adamların fiyatlarına dair bir fikrim olmadan nasıl teklif götüreceğim? Çok versem bu sefer kazıklanırım diye fazla teklif de veremiyorum kaldım böyle. 😅

Öncelikle belirteyim ki futbol oyunlarından çok anlayan biri değilim, muhtemelen bu yüzden yapamıyorum.

FIFA 23'te yeni bir kariyer açtım ilk haftadan adam alayım dedim internetten adamların değerlerine bakıp değerlerinin biraz üstünde fiyat götürüyorum fakat bu fiyat çok düşük deyip direkt gidiyorlar. Nasıl fiyat götürmeliyim? Daha ilk sezon ve adamların fiyatlarına dair bir fikrim olmadan nasıl teklif götüreceğim? Çok versem bu sefer kazıklanırım diye fazla teklif de veremiyorum kaldım böyle. 😅
Ben hiç riske girmeden piyasa değerinden +1M daha fazla veriyorum. Sonra pazarlıklar... Ardından red yiyorum :D

Öncelikle scout ile izleyin sonra detaylı bilgilerini öğrendikten sonra oyuncu gelecek vaat eden biriyse piyasa değerinin çok üstünde olabiliyor fiyatı 5-10 milyon falan. Eğer yaşlı bir oyuncuysa ya da sözleşmesi yakında bitecekse piyasa değerinden daha düşük fiyat önerebilirsiniz yine 5-10 milyon altı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı