FIFA 24'te gamepad görünmüyor

TrabzonluDeli61

Zeptopat
Daha fazla  
Epic Games'ten FIFA24ü satın aldım. Oyunu sorunsuz yükledim, çalıştırdım. Oyuna girince oyun kumandasını görmüyor. Steam'den oyun ekle işlemi yaptım olmadı, X360 denedim olmadı. Ne yaptıysam sorun gitmedi.

Basitçe anlatmak gerekirse yeni oyunlar, yeni oyun kolları istiyor. Eskileri desteklemiyor. Git kardeşim 1000 TL'ye al diyorlar. X360CE diye bir program var ayar yapıyorsun oradan senin kol oluyor yeni gamepad. Tabii ayar yaparken çok zorlanacaksın. YouTube'dan videolar izle. Tek tek tuşları seçeceksin... Allah kolaylık versin.

Basitçe anlatmak gerekirse yeni oyunlar, yeni oyun kolları istiyor. Eskileri desteklemiyor. Git kardeşim 1000 TL'ye al diyorlar. X360CE diye bir program var ayar yapıyorsun oradan senin kol oluyor yeni gamepad. Tabii ayar yaparken çok zorlanacaksın. YouTube'dan videolar izle. Tek tek tuşları seçeceksin... Allah kolaylık versin.
Usta yapıyorum onu indiriyorum. Hata veriyor. System Reflection diye bir hata alıyorum devam ediyorum butonları basıp ayarlamaya çalışıyorum aktif olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı