Windows 10 format ekranı gelmiyor

Eh evet bug değil ama "bug"a düşüyor sistem, onlarda da HDD hatası olduğunda benzer şeyi yaşadık diyor. Sanırım gidiyor gitmekte olan gibi görünüyor. F12'ye basın demişler Redditte.

Şu an illa bir şeyler denemek istiyorsan, adaptörden çıkar, kasayı aç, pili sök, BIOS pilini çıkart bekle. Sonra geri tak, BIOS'a gelebiliyor musun bak bakalım. Girebiliyorsan güzel. Giremiyorsan HDD'yi çıkart, USB'yi tak, USB'ye boot etmeye çalış HDD'siz izin verirse iyi, sonra HDD'yi diğer sistemde kurtarmayı planlarsınız.
BIOS'a zaten girebiliyorum pili çıkartmak yerine BIOS'tan sıfırlasam aynı işlevi görür mü?

BIOS'a zaten girebiliyorum pili çıkartmak yerine BIOS'tan sıfırlasam aynı işlevi görür mü?
HDD'yi BIOS'ta görebiliyorsun peki USB'yi açılış/boot sıralamasında ilk sıraya alıp oradan açıp tamir et diyebilirsin - o neden olmuyor?

Rufus ile UEFI olarak yazdırıp, doğru şekilde BIOS ayarlarını yapıp doğru şekilde boot ettiğine emin misin ?
Fazlasıyla eminim çünkü aynı flash ile geçen haftalarda başka bir bilgisayara format atmıştım ama yine dediğim gibi legacy bir flash hazırladım onu da deneyeceğim.

HDD'yi BIOS'ta görebiliyorsun peki USB'yi açılış/boot sıralamasında ilk sıraya alıp oradan açıp tamir et diyebilirsin - o neden olmuyor?
:D Hocam dedim ya işte USB'den boot etmeye çalıştığımda görseldeki çizgili ekran geliyor. O yüzden live şekilde çalıştıramıyorum.

:D Hocam dedim ya işte USB'den boot etmeye çalıştığımda görseldeki çizgili ekran geliyor. O yüzden live şekilde çalıştıramıyorum.
Hocam bende BIOS ve USB'yi doğru yazdırıp doğru boot ettiğine emin misin dedim. Evet ise yüksek ihtimal anakartta sorun var demektir.

Fazlasıyla eminim çünkü aynı flash ile geçen haftalarda başka bir bilgisayara format atmıştım ama yine dediğim gibi legacy bir flash hazırladım onu da deneyeceğim.

Hay allam ben ne güzel her şey toparlandı, boot etmeyi atladın diyordum sabahtan beri uğraşıyorsun diye.

Peki sistemi açtığında F2'ye basıp durur musun? Sonra HDD check yapar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı