FIFA 25 iadesi ne kadar sürer?

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller, 2 gün önce FIFA 25'imi yanlışlıkla iade ettim ve paranın tekrar gelmesini bekliyorum. 7-10 gün dediler fakat genelde 2 3 gün içinde yatmıyor mu?

Arkadaşlar iyi sosyaller, 2 gün önce FIFA 25'imi yanlışlıkla iade ettim ve paranın tekrar gelmesini bekliyorum. 7-10 gün dediler fakat genelde 2 3 gün içinde yatmıyor mu?

Bunu bizim bilmemizim imkanı yok belki 10 günde belki yarın gelecek. Bilemeyiz.

İadeyi iptal edebiliyorsunuz daha biliyorum. Oyun hesabınız da mı? Değilse işleme alınmış, paranızı beklemelisiniz. Gitmemiş ise iade talebini iptal edebilirsiniz.

İade isteğini yolladıysanız ve iade işlemi onaylandıysa iptal edemezsiniz. Karta iade ettiyseniz 14 güne kadar uzayabilir duruma göre.

Arkadaşlar iyi Sosyaller, 2 gün önce FIFA 25'imi yanlışlıkla iade ettim ve paranın tekrar gelmesini bekliyorum. 7-10 gün dediler fakat genelde 2 3 gün içinde yatmıyor mu?
Hocam karta iade yap seçeneğini seçersen 7-14 güne gelir. Eğer ki süre uzarda bankayı ararsan karşı tarafa atar Steam'e sorarsın bizlik bir şey yok der ve mecburen 14 günlük bekleme süresine girersin Steam cüzdanına at seçeneğine bassaydın 5 gün sürmeden atıyorlar(para iadesi Steam cüzdana atarsan Steam fazla bekletmeden atar ama hemen harcayamazssın belli bir sürede beklemede diye ibare yazar Steam'in korumasıdır o)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı