FIFA açılmıyor

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Steam'den FIFA22 indirdim daha sonra kurulum vb bitti ilk açılışta ki psg maçını da atladım sonra ayar için isim vb istiyor orada devam ettim ama ayarlar kaydedilemedi diyor. Bu 2. yükleyişim bu hatadan dolayı sonra kaydetmeden devam et deyince de boş bir ekranda bekletiyor bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Steam'den indirdim hatta uyumluluk sorunu gidermeyi denedim yönetici olarak açmayı da denedim herhangi bir olumlu bir şey olmadı maalesef internette de çözüm bulamadım anlamadım gitti

Sisteminizi yazar mısınız?

Hayır Steam'den indirdim hatta uyumluluk sorunu gidermeyi denedim yönetici olarak açmayı da denedim herhangi bir olumlu bir şey olmadı maalesef internette de çözüm bulamadım anlamadım gitti

Tekrarlayayım aynı sorunu 23'te yaşadım profil silince düzelmişti şaşırtıcı.

Sisteminizi yazar mısınız?

Tekrarlayayım aynı sorunu 23'te yaşadım profil silince düzelmişti şaşırtıcı.
sistemim hp victus d1010nt laptop i5 12th rtx 3060 ddr5 16gb ram win10 yüklü ben de daha önce bu sorunu yaşamamıştım. oyunu ilk aldığımda masa üstü vardı sorunsuz oynuyordum giriyordum daha sonra silmiştim laptopu da yeni aldım zaten diğerini satınca

bende herhangi bi ayar profili olmadığı için yeni oluşturtuyo o yüzden silebiliceğim bi profil yok maalesef

sistemim hp victus d1010nt laptop i5 12th rtx 3060 ddr5 16gb ram win10 yüklü ben de daha önce bu sorunu yaşamamıştım. oyunu ilk aldığımda masa üstü vardı sorunsuz oynuyordum giriyordum daha sonra silmiştim laptopu da yeni aldım zaten diğerini satınca

bende herhangi bi ayar profili olmadığı için yeni oluşturtuyo o yüzden silebiliceğim bi profil yok maalesef
Birebir aynı sorun belgeleri silip girmeyi deneyin hocam dilerseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı