FIFA icin gamepad onerisi

• Konuyu başlatan GGHOST
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.355

Bende bu var 1 ay oldu alalı hissi kaliteli ama ne kadar dayanır bilmem. FIFA oynarken 5 saat civarı gidiyor şarjı. Titreşimi çok olan oyunlarda 4 saatten az.

Bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz. Sizinkininde yorumlarina baktim fena degil gibi gozukuyor. Yorumlari iyi yonde.

Diğer çakma kollarda olan kare joystick olayı yok benim aldığımda. Bu nasıl bilmiyorum ama benziyor aynı olabilir. Orijinal DS4 deneyimlemiş birisi olarak orijinale bayağı yakın. Dediğim gibi alalı 1 ay oldu ne kadar gider bilemiyorum. Orijinal Xbox 360 kontrolcümü 9 yıl kullandıktan sonra bu modele geçtim. Şarjı bitince Xbox 360 kontrolcüye geçiyorum şarj olana kadar. Açıkçası alışmakta zorlandım joystick yerine. Her hareketi algılıyor. Bluetooth alıcı ile kullanıyorum tepkime süresi iyi. Temiz kullanan birisiyim bakalım ne kadar gidecek.

Ben Nintendo Pro Controller kullanıyorum.

Hocam baktim fiyatina da biraz butcemi asiyor.

Diğer çakma kollarda olan kare joystick olayı yok benim aldığımda. Bu nasıl bilmiyorum ama benziyor aynı olabilir. Orijinal DS4 deneyimlemiş birisi olarak orijinale bayağı yakın. Dediğim gibi alalı 1 ay oldu ne kadar gider bilemiyorum. Orijinal Xbox 360 kontrolcümü 9 yıl kullandıktan sonra bu modele geçtim. Şarjı bitince Xbox 360 kontrolcüye geçiyorum şarj olana kadar. Açıkçası alışmakta zorlandım joystick yerine. Her hareketi algılıyor. Bluetooth alıcı ile kullanıyorum tepkime süresi iyi. Temiz kullanan birisiyim bakalım ne kadar gidecek.

Analog kısmı sertmi yumusakmi hocam? Yani sormam saçma gerci orijinale yakin diyorsunuz herhalde normaldir.

Kablolu olması sorun değil ise Logitech F310.

Replika DS4 kolları almayın paranıza yazık edersiniz.

Hocam kablosuz istiyorum.

Hocam baktim fiyatina da biraz butcemi asiyor.

Analog kısmı sertmi yumusakmi hocam? Yani sormam saçma gerci orijinale yakin diyorsunuz herhalde normaldir.

Hocam kablosuz istiyorum.
Bana kalırsa F310 alın. Replica şans işi. 1 ayda da bozulabilir, 3 sene de gidebilir. Kablolu olsun ama en azından sıkıntı olmaz. Benim elimde bir sürü gamepad olduğu için ben riske girip denemek için aldım.

Bana kalırsa F310 alın. Replica şans işi. 1 ayda da bozulabilir, 3 sene de gidebilir. Kablolu olsun ama en azından sıkıntı olmaz. Benim elimde bir sürü gamepad olduğu için ben riske girip denemek için aldım.

Hocam kablosuz istememin nedeni laptopu televizyona baglayip uzaktan oynamakti.

Kablosuz istediğinizi söylemişsiniz Logitech F710 var F310'un kablosuzu.

Hocam 2 tane lazim o yüzden asiyor butceyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı