Merhaba arkadaşlar offline şekilde kariyerde para yapmak istedim fakat Live editör lazımmış. İzlediğim videolarda internetle giriyorlar, be nde olmuyor. İnternetsiz denedim internet yok açılmıyor dedi. Yardımcı olur musunuz?
Hocam FIFA 23'e TU15 güncellemesi geldiği için Live editor şu an güncel değil. Çalıştıramazsınız. Yarın saat 16:30'da güncelleme gelecek. O zaman Xaranaktu'nun GitHub profili üzerinden güncel sürümü indirebileceksiniz.
Fixlenmiyor aslında. Oyuna güncelleme geldiğinde bir önceki live editor sürümü çalışmıyor. İnternet veya internetsiz girmek fark etmez. Live editor ve cheat table ile online giremiyorsunuz zaten oyun içerisinde.Anladım peki ne sıklıkla fixleniyor hileler 2 günde bir falan mı? (ve internetle mi giriliyor yoksa internetsiz mi?)
Fixlenmiyor aslında. Oyuna güncelleme geldiğinde bir önceki Live editor sürümü çalışmıyor. İnternet veya internetsiz girmek fark etmez. Live editor ve cheat table ile Online giremiyorsunuz zaten oyun içerisinde.
Eki Görüntüle 1877296
27 dakika sonra yayınlanacak.
Bu link üzerinden indiriyorsunuz, ZIP dosyasını klasöre çıkartıyorsunuz masaüstüne atıyorsunuz. Sonra EA App açıkken Launcher'ı başlatıp run Game diyorsunuz.![]()
Release FIFA 23 Live Editor v23.1.3.3 · xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor
FIFA 23 Live Editor v23.1.3.3 If you are new user, check: https://github.com/xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor/wiki/Getting-Started v23.1.3.3: - Works with Title Update 15github.com
Ben dövme vesaire kullanmıyorum hocam oyuncularda. Enerji, keskinlik ve moral gibi şeyleri kullanıyorum sadece.Yaptım teşekkürler seni çok yordum kusuru bakma son bir şey soracağım; en çok kullandığın ayarlar(cheat tablede) ve dövme vs. şeyler varsa nasıl yapıldığını söyler misin?
Ben dövme vesaire kullanmıyorum hocam oyuncularda. Enerji, keskinlik ve moral gibi şeyleri kullanıyorum sadece.
Cheat table üzerinden belirli aralıklarla yenilemeniz gerek. O tek seferlik yükseltiyor. Sonra maç attıkça düşüyor göstergeler.Mesela bende yapıyorum morali fulluyorum mesela ama bazıları mutsuz oluyor o nasıl olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.