FIFA Mobile pazardan oyuncu alamıyorum

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba FIFA Mobile‘ı daha yeni yeni oynamaya başladım. Her şeyi anladım fakat pazar sistemini anlamadım. 3 tane oyuncu almak istemiştim dünden beri adamın bana satmasını bekliyorum. En yüksek fiyatı da ben verdim, ne yapabilirim? Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• IMG_0573.png
    IMG_0573.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 720
Arkadaşlar merhaba FIFA Mobile‘ı daha yeni yeni oynamaya başladım. Her şeyi anladım fakat pazar sistemini anlamadım. 3 tane oyuncu almak istemiştim dünden beri adamın bana satmasını bekliyorum. En yüksek fiyatı da ben verdim, ne yapabilirim? Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler :)

Fiyatlar kırmızı değil de mavi olarak gozukuyor ise oyuncuyu beklemeden alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba FIFA mobile‘ı daha yeni yeni oynamaya başladım. Her şeyi anladım fakat pazar sistemini anlamadım. 3 tane oyuncu almak istemiştim dünden beri adamın bana satmasını bekliyorum. En yüksek fiyatı da ben verdim, ne yapabilirim? Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler :)

Beklemekten başka çaren yok. Yenş başladıysan sana biraz tavsiye vereyim. Kadron iyi olacak diye pazardan sürekli oyuncu alma genellikle paketlerden oyuncu almaya çalış ne kadar oynarsan o kadar ödül veriyor zaten. Gelen etkinlikleri takip et ona göre oyna ve oyuncuları sat veya biriktir. Onun dışında Online için division rivals vardı yanlış hatırlamıyorsam ismini onu oynarsan sezon sonunda sana çok iyi ödüller veriyor oyuncu vesaire ama gerçek oyuncularlarla oynadığın için biraz zor tabii bu arada Online kısmında "karşı atak" modunu oynamanı tavsiye ederim daha kısa sürüyor daha hızlı ödüller alırsın. Son olarak günlük görevler ve normal görevler kısmında ki görevleri yapmayı unutma her gün.

Arkadaşlar merhaba FIFA mobile‘ı daha yeni yeni oynamaya başladım. Her şeyi anladım fakat pazar sistemini anlamadım. 3 tane oyuncu almak istemiştim dünden beri adamın bana satmasını bekliyorum. En yüksek fiyatı da ben verdim, ne yapabilirim? Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler :)

Pazardan almak icin birinin satması gerek sen oyunculara teklif bırakmıssın şu an bu oyuncuları satan yok satan biri olunca oyuncu direk sana gelecek.

Hocam satın almak istediğiniz oyuncuda mavi ile belirtilenler satan kişiler,kırmızı ile belirtilenler o oyuncuyu almak isteyenler bi oyuncuyu hemen almak istiyorsan ordaki mavi ile yazılan fiyata teklif vermen gerekiyor.

Ve bunları biri sana satmadan teklifi geri cek gecen senenin totslarına gerek yok zaten şu an tots etkinligi var paketten cıkaracagın her turlu oyuncu şu an bunlardan daha iyi olacaktır.

İstediğin kartları +999 kişi istiyor sana gelmez çünkü o karta sahip olan çok az kişi var karta bak kırmızı ise isteniyor mavi ise satan var demek Coins'i birikitirip daha yüksek genli oyuncular al 🙂

Hocam oyuncuları almanız imkansız ötesi bir şey.O oyuncular geçen senenin TOTS oyuncuları ve +999 isteniyor.Ona şuan oyunda sahip olan kişi sayısı bile çok azdır.Yani almanız imkansız, farklı oyunculara yönelin.

Hocam ona örnek hiç bir futbolcu bulamadım,örnek fotoğraf atabilir misiniz rica etsem ? Almak istediğim oyuncuları alıyorum fakat hemen gelmıyor.Neyin sırası ki bu ?
Bak şimdi bu oyuncuya teklif verdiğin an sana gelir mavi yazıya bak 436 kişi en düşük fiyattan koymuş pazara
Screenshot_20230703-225126_FIFA Mobile.jpg

Ama bu kart sana zor gelir çünkü 121 kişi sırada bekliyor 1. Sıraya geçmen için yenilenme saatinde teklif vermen gerekiyor
Screenshot_20230703-225150_FIFA Mobile.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı