Microsoft Defender kapanmıyor

ramboii123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 25H2 sürümünü bugün daha yeni kurdum ancak ne yaptıysam bir türlü Windows Defender kapanmıyor. Gerçek zamanlı korumayı kapatıyorum ona rağmen benim için gerekli olan dosyayı silip duruyor. Ne yapmam gerek? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba. Windows 11 25H2 sürümünü bugün daha yeni kurdum ancak ne yaptıysam bir türlü Windows Defender kapanmıyor. Gerçek zamanlı korumayı kapatıyorum ona rağmen benim için gerekli olan dosyayı silip duruyor. Ne yapmam gerek? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Defender Control programı var. Onu kullanabilirsin.

O dosyayı dışlamalara ekleyin. Hatta direkt klasörü ekleyin. W defender otomatik olarak silmez. O yüzden geçmiş bölümünden geri yükleyebilirsiniz.

Defender Control programı var. Onu kullanabilirsin.
Bazı yerlerde sorunlu olduğunu okudum yanlış mı sizce?

O dosyayı dışlamalara ekleyin. Hatta direkt klasörü ekleyin. W defender otomatik olarak silmez. O yüzden geçmiş bölümünden geri yükleyebilirsiniz.
Windows 10'dan yeni geçtim Windows 11'e ve bir çok sorun karşıma çıktı. Mesela Zemana Anti Malware uygulaması var onu yüklerken, açarken vs. amsdk.sys hatası alıyorum ve birde bu çıktı karşıma. Windows 11'de mi bir sorun var yoksa benim bilgisayarımda mı bir sorun var anlayamadım. Dediğinizi deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı