Bugdan dolayı pazarı tamamen kapattılar çünkü oyuncular ben de dahil Bug'ı keşfedip milyarlarca Coins kastılar. Hatta pazar gitmeden az bir süre önce 50-60-70-80 gen dahil ne kadar oyuncu varsa tüm oyuncular hepsini satın aldılar.
Kısacası oyun patladı.
Tots etkinliği resetlenecek.
Kanka onu kimse bilemez bu oyunu ben de 1 yıldan fazla oynuyorum hiç böyle bir şey yaşanmadı daha önce. O yüzden yetkililer bile ne yapacağını şaşırdı emin olSağ olun hocam bir de aldığım oyuncular ne zaman gelir Messi aldım ben mesela 2 gündür gelmedi
Oyunda yeniyim bu arada.
Sağ olun hocam bir de aldığım oyuncular ne zaman gelir Messi aldım ben mesela 2 gündür gelmedi
Oyunda yeniyim bu arada.
Hocam ben utots etkinliği geldiği an oyundaydım, buglu paketi de açtım 240 milyona yakın para geldi 112 benzema ve 112 ronaldinho aldım ancak 2-3 gün oldu gelmedi sonra da pazar filan gitti, EA herkesin parasını 200 milyon yaptı filan oyun gitti yani.
Division rivals da karşıma 125+ gen ve 100 kimya adamlar geliyor Full utots kadro dizmişler. Yani oyun gitti ancak oynanabilir FIFA rakibi bir oyun yok maalessef.
Nasıl hocam koskoca Electronic Arts bu sorunu geri düzeltemez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.