FIFA Mobile transfer pazarı açılmıyor

İşletim sistemi
iOS

BekoGr

Decapat
Daha fazla  
Transfer pazarına gireceğim oyuncu almak için fakat 1 gündür bu sorunu veriyor. Sebebini bilen var mı?
IMG_5824.png

Hocam utots etkinliği ellerinde patladı. Saat 22.00'dan maksimum 50 sonrasına kadar utotsdaki 20 puanlık paket 220+ milyon parayla 114+ gen oyuncu veriyordu böyle bir bug olmuştu o yüzden önce totsları pazardan kaldırdılar şimdi direk pazarı kaldırdılar saat 22.00 da girip bakacağız oyun mu yenilenmiş pazar mı açılmış her şey mi silinmiş belli değil.

Bugdan dolayı pazarı tamamen kapattılar çünkü oyuncular ben de dahil bug’ı keşfedip milyarlarca coins kastılar. Hatta pazar gitmeden az bir süre önce 50-60-70-80 gen dahil ne kadar oyuncu varsa tüm oyuncular hepsini satın aldılar.
Kısacası oyun patladı.
Tots etkinliği resetlenecek.

Bugdan dolayı pazarı tamamen kapattılar çünkü oyuncular ben de dahil Bug'ı keşfedip milyarlarca Coins kastılar. Hatta pazar gitmeden az bir süre önce 50-60-70-80 gen dahil ne kadar oyuncu varsa tüm oyuncular hepsini satın aldılar.
Kısacası oyun patladı.
Tots etkinliği resetlenecek.

Sağ olun hocam bir de aldığım oyuncular ne zaman gelir Messi aldım ben mesela 2 gündür gelmedi
Oyunda yeniyim bu arada.

Sağ olun hocam bir de aldığım oyuncular ne zaman gelir Messi aldım ben mesela 2 gündür gelmedi
Oyunda yeniyim bu arada.
Kanka onu kimse bilemez bu oyunu ben de 1 yıldan fazla oynuyorum hiç böyle bir şey yaşanmadı daha önce. O yüzden yetkililer bile ne yapacağını şaşırdı emin ol

Oyunda yeniyim bu arada.

Hocam ben utots etkinliği geldiği an oyundaydım, buglu paketi de açtım 240 milyona yakın para geldi 112 benzema ve 112 Ronaldinho aldım ancak 2-3 gün oldu gelmedi sonra da pazar filan gitti, EA herkesin parasını 200 milyon yaptı filan oyun gitti yani.
Division Rivals da karşıma 125+ gen ve 100 kimya adamlar geliyor Full utots kadro dizmişler. Yani oyun gitti ancak oynanabilir FIFA rakibi bir oyun yok maalessef

Hocam ben utots etkinliği geldiği an oyundaydım, buglu paketi de açtım 240 milyona yakın para geldi 112 benzema ve 112 ronaldinho aldım ancak 2-3 gün oldu gelmedi sonra da pazar filan gitti, EA herkesin parasını 200 milyon yaptı filan oyun gitti yani.
Division rivals da karşıma 125+ gen ve 100 kimya adamlar geliyor Full utots kadro dizmişler. Yani oyun gitti ancak oynanabilir FIFA rakibi bir oyun yok maalessef.

Nasıl hocam koskoca Electronic Arts bu sorunu geri düzeltemez mi?

Nasıl hocam koskoca Electronic Arts bu sorunu geri düzeltemez mi?

Hocam oyunculara karışmadılar herkesin 114+ utots oyuncalır duruyor. Şu an özür paketi vermişler herkese 112 osimhen filan çıkmış. Yaptıkları tek şey herkesin parasını 200 milyon yapmak benim kendi kastığım 40 milyon gitmiş mesela

Hem EA bu yani dünyanın en paragöz firması oyunlarında para yatırmadan bir yere gelebilmek zor ve zahmetli işte bir de üstüne etkinlik böyle kötü geldi. Utots paketini düzenlediler ama artık 350.000 450.000 filan veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı