FIFA nasıl iyi oynanır?

Qwerty10

Hectopat
Arkadaşlar FIFA 23 alacağım ama oynayamıyorum. Yani oynamayı bilmiyorum. PC aldım normalde PC takıldığımdan konsolla aram yok telefondan pes oynuyorum ama konsoldan hiç oynamadım. Var ama nedense oynayamıyorum bu oyunu tavsiyeleriniz neler? İlk olarak PC pes alışıp sonra FIFA mı alsam? Çünkü alışmam lazım boşuna para vermek istemiyorum kontrolleri aynı mı öğretici video var mı bilenler yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar FIFA 23 alacağım ama oynayamıyorum. Yani oynamayı bilmiyorum. PC aldım normalde PC takıldığımdan konsolla aram yok telefondan pes oynuyorum ama konsoldan hiç oynamadım. Var ama nedense oynayamıyorum bu oyunu tavsiyeleriniz neler? İlk olarak PC pes alışıp sonra FIFA mı alsam? Çünkü alışmam lazım boşuna para vermek istemiyorum kontrolleri aynı mı öğretici video var mı bilenler yazabilir mi?
Kral önce kendine uygun tuş ayarlamalarını yap. Sonra acemi seviyesinde dostluk maçları at.

Koldaki tuşlara özel kombo tarzı aşırtma için belli tuşlara basman gerekiyor ya onları öğren, çalım atmayı öğren bir de oynadıkça başka oyuncuları izleyince iyi oynamaya başlıyorsun. Ama her oyunu bırakığ yeniden başlayınca biraz oynama seviyen düşüyor haberin olsun.

FIFA da iyi oynamak çok uzun yıllar tecrübe ister. Sağ analoğu paramparça etmek ister. Aşırı iyi refleks ister. İnanılmaz soğuk kanlılık ister. Bunları da 7-8 yıl sonra anca kazanabilirsin her sene 500-600 saat oynarsan.

Hocam doğru söylemişsiniz yani ben 2009 ylına kadar sadece pes oynardım bilgisayarımdan sonra FIFA'ya başladım. Pese göre aşırı zor. Tecrübe ister ama sadece klavye ile oynayıp tuş kombinasyonlarını yaparsanız rahat oynarsınız fakat konsol tecrübe istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı