Çözüldü FIFA Online modlara giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T U Ğ R U L

Centipat
Daha fazla  
FIFA'da hiçbir Online moda giriş yapamıyorum. (Volta, Ultimate Team, Pro clubs) kendi hesabımda da denedim, kardeşimin hesabında da denedim, arkadaşımın hesabında da denedim fakat hiçbir şekilde FIFA'ya giriş yapamıyorum. Telefondan FIFA web App'ten girmeyi denedim fakat yine de giremedim. Oyunun Online modlarına girmeye çalıştığımda sürekli "üzgünüz fakat FIFA 23 Ultimate Team ile bağlantı kurulurken bir hata oluştu. FIFA 23 ana menüsüne geri döneceksin." hatası geliyor. Çözüm olarak modemi resetledim, bilgisayarı aç kapat yaptım, telefonun mobil verisinden giriş yapmayı denedim, oyun dosyalarını doğruladım fakat hiçbiri işe yaramadı. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    76,8 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Sunucularda bakım var, saat 1'de biteceği söylenmiş fakat hala devam ediyor sanırım. Kimsenin erişimi yok şu an, yakında düzelir.
Teşekkür ederim, bakım olduğunu bilmiyordum fakat YouTube'dan baktığımda bazı yayıncılar hala Fifa 23 videosu atıyor onlar yedeklenmiş videolar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…