EgeYilldizz
Decapat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RTX 4060 Laptop
İlk başta sorun FIFA'da karşıma geldi. FIFA oynarken oyun anlık donup bir anda siyah bir ekran verip BIOS'a atmıştı. Sonra bir seferlik diye düşünüp bir daha oyuna girdiğimde, bu sefer oyun açıldıktan hemen sonra bilgisayar kendine restart attı. Tekrar giriş yapmayı denediğimde de aşağıdaki videodaki gibi olmaya başladı oyun. Sorunun FIFA'dan kaynaklandığını düşündüm ve sonraki gün başka bir oyuna girdim. Hogwarts Legacy oyununu daha yeni indirmiştim; girip ayarları yaparken de aynı şekilde, oyuna başlamadan ayar yapma ekranında siyah ekran verip BIOS'a attı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak sistem çöküp biosa attığında main kısmında SSD gözükmüyo ama bilgisayarı kendim kapat aç yapıp biosa girince SSD yi görebiliyorum.
Minidump linkim: MiniDump.rarİlk başta sorun FIFA'da karşıma geldi. FIFA oynarken oyun anlık donup bir anda siyah bir ekran verip BIOS'a atmıştı. Sonra bir seferlik diye düşünüp bir daha oyuna girdiğimde, bu sefer oyun açıldıktan hemen sonra bilgisayar kendine restart attı. Tekrar giriş yapmayı denediğimde de aşağıdaki videodaki gibi olmaya başladı oyun. Sorunun FIFA'dan kaynaklandığını düşündüm ve sonraki gün başka bir oyuna girdim. Hogwarts Legacy oyununu daha yeni indirmiştim; girip ayarları yaparken de aynı şekilde, oyuna başlamadan ayar yapma ekranında siyah ekran verip BIOS'a attı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak sistem çöküp biosa attığında main kısmında SSD gözükmüyo ama bilgisayarı kendim kapat aç yapıp biosa girince SSD yi görebiliyorum.
Son düzenleme: