FIFA ve PES'te rebuild nasıl yapılır?

FizzKhalifa_07

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil
Meslek
Nazi Ordusunda General
Grkn kanalındaki gibi rebuild yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Dostum zor bişey yokki gidiyorsun İngiltere 4.lige bi takımı premier lige çıkarıyorsun veya Arsenal gibi yıllardır şampiyon olamamış takımları şampiyon yapıyorsun , yada genç yetenekleri yetiştirip satıyorsun Ajax - Salzburg kulubü gibi vb.

Teşekkürler peki tek bir oyuncu ile örneğin neymarla nasıl kariyer başından başlayıp oynayabilirim.

Pesde Analig orjinal kadrosunu kullanabilirsin. Fifa 22den itibaren de Teknik direktör kariyerinde kendi takimini yaratabiliyorsun.
Bunlar 4. lig takimindan daha cok zorluyor genelde cünkü kadro cok daha kisitli oluyor (fifada kadro kalitesini ayarlayabiliyorsun ayriyetten) özellikle pesde takim ruhu düsük basladigi icin oyuncular da kötü olunca zorluyor her maci elle oynaman gerekiyor takim ruhu artana kadar simulasyonda kazanamiyorsun.

Bir sorum daha var FIFA 21 22 23 gibi oyunlarda analig oynamak istiyorum açıkçası çok iyi bir sistemim yok.

4 GB RAM Intel 13 son nesil Intel UHD ghraphihs 60 DX12.
Sistemim var sadece ana menüde kasmadan maçlara girmeden analig oynamak istiyorum oynayabilir miyim?

Bir sorum daha var FIFA 21 22 23 gibi oyunlarda analig oynamak istiyorum açıkçası çok iyi bir sistemim yok.

4 GB RAM Intel 13 son nesil Intel UHD ghraphihs 60 DX12.
Sistemim var sadece ana menüde kasmadan maçlara girmeden analig oynamak istiyorum oynayabilir miyim?
biraz hızlı cevap verirmisiniz ona göre alacağım

görmemişim. fifa kaç oynayabilirim max

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı