FIFA ve XBOX 360 Joystick Stabil Çalışmama Sorunu

B3S1R

Megapat
Daha fazla  
Meslek
işçi
Arkadaşlar benim sorunum çok gariptir ki, ne EA support ne Microsoft çözebildi. Sorunum şu;
XBOX 360 Joystick kullanıyorum Windows 10 yüklediğimden beri oyundayken pas vereceğim zaman RT tuşuna basıyormuşum gibi sert pas atıyor. Aynı şekilde şut çekince plase şut atıyor, orta tuşuna bastığım da çok yavaş kısa mesafeli pas atıyor ara menülerde zaten RT tuşu çalışmıyor.

Şimdi joystick bozuk demeyin çünkü FIFA harici bütün joystick destekleyen oyunlarda (GTA 5, Shadow Mordor) gayet sağlam çalışıyor FIFA'ya özgü bir hata bu. EA Support ile durumu görüştüm bana başka Joystick dene dediler konuyu kapattılar. Acaba sorun tam olarak nerededir?

Not: Aygıt yöneticisinden donanımı kaldırdım tekrar yükledim oyun config ayarlarını sildim tekrar denedim durum aynı.

Arkadaşlar anlamanız için emulator den ekran görüntüsü paylaşıyorum RT ye basıyor resimde görüldüğü gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,7 KB · Görüntüleme: 121
Arkadaşlar benim sorunum çok gariptir ki, ne EA Support ne Microsoft çözebildi. Sorunum şu;
Xbox 360 Joystick kullanıyorum Windows 10 yüklediğimden beri oyundayken pas vereceğim zaman RT tuşuna basıyormuşum gibi sert pas atıyor. Aynı şekilde şut çekince plase şut atıyor, orta tuşuna bastığım da çok yavaş kısa mesafeli pas atıyor ara menülerde zaten RT tuşu çalışmıyor.

Şimdi joystick bozuk demeyin çünkü FIFA harici bütün joystick destekleyen oyunlarda (GTA 5, Shadow Mordor) gayet sağlam çalışıyor FIFA'ya özgü bir hata bu. EA Support ile durumu görüştüm bana başka Joystick dene dediler konuyu kapattılar. Acaba sorun tam olarak nerededir?

Not: Aygıt yöneticisinden donanımı kaldırdım tekrar yükledim oyun Config ayarlarını sildim tekrar denedim durum aynı.

Arkadaşlar anlamanız için emulatorden ekran görüntüsü paylaşıyorum RT ye basıyor resimde görüldüğü gibi.

Şu anda bu sorunun aynısını L2 için yaşıyorum. Maç başlıyor hiçbir problem yok bir süre sonra bütün oy uncular L2 basılıymış gibi yavaş pas veriyor. Markaj yaparak koşuyolar gidemiyorlar. Bu sorunu nasıl çözüdünz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı