Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 6 Temmuz 2022 #1 Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba?
Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.274 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Forumer dedi: Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 oynuyorum gayet detaylı ve kaliteli grafikleri var diyebilirm.
Forumer dedi: Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 oynuyorum gayet detaylı ve kaliteli grafikleri var diyebilirm.
E EfeTT Zeptopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Forumer dedi: Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi aslında 7 yıldır FIFA oynuyorum pes daha canlıydı grafik olarak ama bu sene PS5 görüntülerine bence bak.(FIFA 22)
Forumer dedi: Oyunu hiç oynamadım ama YouTube'dan falan baktığıma göre grafikleri neredeyse PES 13 gibi. Anlamadım neden bu kadar kötü acaba? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi aslında 7 yıldır FIFA oynuyorum pes daha canlıydı grafik olarak ama bu sene PS5 görüntülerine bence bak.(FIFA 22)
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 6 Temmuz 2022 #4 Yani hocalarım ben bakınca bayağı kötü gelmişti.