İki senedir şu taktiksel savunmaya alışamadımTaktiksel Savunma ayarıyla beraber yakın pres yapmanın ve pas yollarını kapatmanın bir çaresine bakmanızı öneririm.
İşte taktiksel oynuyorlar. Genelde etrafında birikip topu ayağından uzaklaştırdığın anda pres tuşuna basıyorlar ''ayak atıyorlar''.İki senedir şu taktiksel savunmaya alışamadımBir nebze pas yollarını kapatmaya alıştım ama yakın pres olayını çözemedim bir taktiği varmı? Rakipler bana çok yakın oynuyor eski düzen defansla oynar gibi direk oyuncum üzerine gelerek yapışıyor topu alıyorlar ama ben bunu yapamıyorum.
Bilmiyorum bana mı farklı geliyor bu durum anlayamadım müdahale tuşuna basarak değil de direk baskı ve müdahale aynı anda oluyor çünkü oyuncuları oyuncumun yanına geldiğinde duraksamıyor yaklaşıp yapışıyor hemen topu kapıyor. Aynısını ben yapamıyorum L2 ile oyuncum karşı oyuncuya yaklaştığı anda duraksıyor ki müdahale tuşuna basmam gerekiyor onunda tutmama ihtimali oluyor çok başka bir durum üşenmesem video çekip atardım ama yinede sağol.İşte taktiksel oynuyorlar. Genelde etrafında birikip topu ayağından uzaklaştırdığın anda pres tuşuna basıyorlar ''ayak atıyorlar''.
Ne demek istediğini anlıyorum. Topu kapana kadar yengeç yürüyüşü yapıyorlar ve en uygun anda pres tuşuna basıp topu ayağından alıyorlar. Böyle oynayan bir rakibe karşı yapabileceğin tek şey pas trafiği ve güzel bir taktiksel oyun.Bilmiyorum bana mı farklı geliyor bu durum anlayamadım müdahale tuşuna basarak değil de direk baskı ve müdahale aynı anda oluyor çünkü oyuncuları oyuncumun yanına geldiğinde duraksamıyor yaklaşıp yapışıyor hemen topu kapıyor. Aynısını ben yapamıyorum L2 ile oyuncum karşı oyuncuya yaklaştığı anda duraksıyor ki müdahale tuşuna basmam gerekiyor onunda tutmama ihtimali oluyor çok başka bir durum üşenmesem video çekip atardım ama yinede sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.