NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 185 12 Haziran 2025 #11 ubiiyy dedi: Marka güzel, sesi de güzel. Genişletmek için tıkla... a2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim.
ubiiyy dedi: Marka güzel, sesi de güzel. Genişletmek için tıkla... a2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #12 NOY4N dedi: A2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ülkede satışı yok o yüzden olabilir.
NOY4N dedi: A2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ülkede satışı yok o yüzden olabilir.
NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 185 12 Haziran 2025 #13 ubiiyy dedi: Ülkede satışı yok o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum,bunu görmedim. a6v ya kıyasen nasıl?
ubiiyy dedi: Ülkede satışı yok o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum,bunu görmedim. a6v ya kıyasen nasıl?
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 243 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #14 ubiiyy dedi: Marka güzel, sesi de güzel. Alternatif var mı veya kullanan varsa yazsın diye açtım konuyu, yoksa bunu alırım yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam.
ubiiyy dedi: Marka güzel, sesi de güzel. Alternatif var mı veya kullanan varsa yazsın diye açtım konuyu, yoksa bunu alırım yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #15 NOY4N dedi: Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl? Genişletmek için tıkla... Ses olarak fark sezemedim, videoları var YouTube'da. Rodwash dedi: Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir problem oldu mu hiç, klavye mouse sesini alıyor mu merak ediyorum.
NOY4N dedi: Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl? Genişletmek için tıkla... Ses olarak fark sezemedim, videoları var YouTube'da. Rodwash dedi: Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir problem oldu mu hiç, klavye mouse sesini alıyor mu merak ediyorum.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 243 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #16 NOY4N dedi: Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl? Genişletmek için tıkla... Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde. ubiiyy dedi: Ses olarak fark sezemedim, videoları var YouTube'da. Bir problem oldu mu hiç, klavye mouse sesini alıyor mu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım.
NOY4N dedi: Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl? Genişletmek için tıkla... Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde. ubiiyy dedi: Ses olarak fark sezemedim, videoları var YouTube'da. Bir problem oldu mu hiç, klavye mouse sesini alıyor mu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım.
NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 185 12 Haziran 2025 #17 @ubiiyy youtube daki videoyu paylaşabilir misiniz acaba hocam?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #18 Rodwash dedi: Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde. Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Pop filter alsam çözer mi, bir de stant önerisi yapabilir misiniz? NOY4N dedi: @ubiiyy YouTube'daki videoyu paylaşabilir misiniz acaba hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rodwash dedi: Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde. Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Pop filter alsam çözer mi, bir de stant önerisi yapabilir misiniz? NOY4N dedi: @ubiiyy YouTube'daki videoyu paylaşabilir misiniz acaba hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 243 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #19 ubiiyy dedi: Anladım. Pop filter alsam çözer mi, bir de stant önerisi yapabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam pop filterla aman aman bir fark olmaz klavye sesinde, stant konusunda da pek bir bilgim yok ben 3 ayaklı standı kullanıyorum.
ubiiyy dedi: Anladım. Pop filter alsam çözer mi, bir de stant önerisi yapabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam pop filterla aman aman bir fark olmaz klavye sesinde, stant konusunda da pek bir bilgim yok ben 3 ayaklı standı kullanıyorum.