Elektronik Fifine A2 vergiler dahil 1069 TL

Mikrofon geldi, laptopa takıp test ettim çalışıyormu diye hemen. Ses kalitesi extra bir yazılım kullanmadan idare eder düzeyde, ucuz bir mikrofon olduğu için haliyle dip ses var. İdare eder demem sizi yanıktmasın, şuan 4000 TL'ye alacağınız herhangi bir kafaüstü kulaklıkın mikrofonundan daha iyi sesi var. SteelSeries'in yazılımında ki(gg engine) gürültü engelleme ile kullanılırsa oldukça başarılı bir mikrofon fiyatına göre.

Hocam 1250TL şu an değer mi yoksa kasım ayı içerisinde daha iyi mikrofonlar bu seviyelere düşer mi? Bir de gümrüğe takılır mı 30 euroyu aşıyor?

Mikrofon geldi, laptopa takıp test ettim çalışıyor mu diye hemen. Ses kalitesi extra bir yazılım kullanmadan idare eder düzeyde, ucuz bir mikrofon olduğu için haliyle dip ses var. İdare eder demem sizi yanıktmasın, şu an 4000 TL'ye alacağınız herhangi bir kafaüstü kulaklıkın mikrofonundan daha iyi sesi var. SteelSeries'in yazılımında ki(gg Engine) gürültü engelleme ile kullanılırsa oldukça başarılı bir mikrofon fiyatına göre.

Kanka IEM kulaklığı mikrofona takıp tek kablo ile mi PC'ye bağladın mikrofonun kablosu ile bende IEM aldım o miki alıp kullanacağım nasıl bağladın ses kartı DAC falan mı?
Kulağımdaki Arctis Nova 5 Wireless miki kötü bu mik daha iyi olur ve 1K ya almamı önerir misin yoksa onun yerine bunu al diyeceğin başka var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı