Fifine A8 ve H8 alınır mı?

Çok doğru hocam beklemekte fayda var bence. Ama ürün stok da bitebilir veya zamda gelebilir. Bunları da düşünmelisiniz bence hocam.

Yok bitmez.

Memlekette oyuncu kulaklığı dışında kulaklık ufak bir kitle var ki h8'de bu konuda aşırı bilinen bir ürün değil.

Mikrofon parasına da oyuncu kulaklığı alırım diyen bir kısım olduğundan dolayı mikrofonlar da da pek sıkıntı olmaz.

9500 altı laptop telefonlardan da değil uçsun gitsin.

Zam gelecek olsa şu ana kadar gelirdi diye düşünüyorum açıkçası.

Yok bitmez.

Memlekette oyuncu kulaklığı dışında kulaklık ufak bir kitle var ki h8'de bu konuda aşırı bilinen bir ürün değil.

Mikrofon parasına da oyuncu kulaklığı alırım diyen bir kısım olduğundan dolayı mikrofonlar da da pek sıkıntı olmaz.

9500 altı laptop telefonlardan da değil uçsun gitsin.

Zam gelecek olsa şu ana kadar gelirdi diye düşünüyorum açıkçası.
Olabilir hocam bu konularda pek bir bilgim yok. Sadece ihtimaller benim dediklerim. Bir ara bende böyle bir şey yaşamıştım ondan yazdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bass eksik ancak kötü değil demiş bir arkadaş.

Mikrofonları da alınır gayet güzel bir ses vermekte fiyatına göre.

Ortam müsaitse yarı açık olarak bunu alabilirsiniz. Kullanıyorum memnunum, ses grafiği olarakta da oldukça iyi fiyatına göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam bir de benim fan sesi bir tık fazla, a8 modeli absorve edemese de rtx programı işimi görür mü gürültü engellemede?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı