Fifine ampligame H9 vs HyperX Cloud III

Elime az önce ulaştı ve şuan çok memnunum. Kafamda yok gibi adeta (210gr). 7.1 i abartıldığı kadar kötü değil cloud 3 ve asus tuf gaming h3 e göre muhteşem hatta. Valorant Fortnite gibi oyunlarda kullanıcam şuanlık bir sorun yok, ses kasma konusundada çok iyi. 7.1 i ilk açtığımda dip ses geldi ama sonra kapatıp açınca düzeldi. Kulaklık hakkında kısa bir metin hazırlamayı düşünüyorum çünkü kulaklık hakkında çok az bilgi var Türkiye'de.
Hocam ürünü birkaç haftadır kullanıyorsunuz galiba. Deneyimlerinizi tam anlamıyla paylaşabilir misiniz? Bende alacağım 2 bin TL bütçem var şansımı boşa harcamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eğer Valorant, CS gibi oyunlar için alacaksan şunu bil. Sesi sağ ve sol net kasabiliyorsun, şöyle bir sorun var eğer ben gibi kepçe kulak ve büyük kafalı isen çapraz seslerin nereden geldiğini 3-4 saniye dinleyip alabiliyorsun. Dip ses konusunda bir problem yok hala. Çok kulaklık denedim. 2000₺ ile rakipsiz al geç.

Eğer Valorant, CS gibi oyunlar için alacaksan şunu bil. Sesi sağ ve sol net kasabiliyorsun, şöyle bir sorun var eğer ben gibi kepçe kulak ve büyük kafalı isen çapraz seslerin nereden geldiğini 3-4 saniye dinleyip alabiliyorsun. Dip ses konusunda bir problem yok hala. Çok kulaklık denedim. 2000₺ ile rakipsiz al geç.
Siparişi verdim vallaha hocam bakacağız artık zaten kötü bir şey beklemiyorum şu anki kulaklığım rampage sn-rw6 ondan iyi olduğunu düşünüyorum. Malzeme kalitesi nasıl hocam?

Siparişi verdim vallaha hocam bakacağız artık zaten kötü bir şey beklemiyorum şu anki kulaklığım rampage sn-rw6 ondan iyi olduğunu düşünüyorum. Malzeme kalitesi nasıl hocam?
bende rampege orbit-s ten geçtim. Şuan orbis-s plastik yığını gibi geliyor. Üst kumaş dikişleri kaliteli, yanları metal zaten kolay kolay kırılmaz. Pedlerde çok rahat.

Bende rampege orbit-s ten geçtim. Şu an orbis-s plastik yığını gibi geliyor. Üst kumaş dikişleri kaliteli, yanları metal zaten kolay kolay kırılmaz. Pedlerde çok rahat.

Siparişi verdim vallaha hocam bakacağız artık zaten kötü bir şey beklemiyorum şu anki kulaklığım Rampage SN-RW6 ondan iyi olduğunu düşünüyorum. Malzeme kalitesi nasıl hocam?

İtopya'nın sitesine giriyorum ürüne geliyorum sepete ekle çıkmıyor listeye ekle çıkıyor acaba stok mu bitmiş?

Ben 4 5 aydır kullanıyorum bu fiyata alabileceğin en iyi mikrofon diyebilirim inanılmaz iyi kullanımı rahat ses kalitesi de gayet güzel yapıştır geç çok kafaya takma geri kalanını

7.1 çoğu kulaklıkta iyi değil o konuda canını sıkma. 7.1 kaliteli kulaklıklar için yüklü miktar ödemen gerek. İtopyadan dün h9 ü sipariş verdim şuan bekliyorum
Hocam h9 bende almayı düşünüyorum ses kalitesi naisl acaba pubg de ses kasmada sorun yasarmiyiz

7.1'i çok kötü hocam, 7.1 kesinlikle önermiyorum. 7.1'de ses kalitesi vs. çok kötü oluyor, onun dışında R6, CS, Valorant gibi oyunlarda ben gayet ses kasabiliyorum.

Ben Fortnite'da falan sorun yaşamadım ses kasmada PUBG gibi bir oyunda da ses kasamama gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Kulaklıktan hala memnun musunuz? Herhangi bir sorunu veya dezavantajı var mı? Bende Cloud 3 ile H9 arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı