Fifine H9 kulaklığı son ses kullanmak zararlı mı?

roboxgamer333

Centipat
Fifine H9 kulaklığım var. Spotify ve Windows'tan sesi fullemek cok hosuma gidiyor. Kulaklığa zarar gelir mi? Ve bir de bassları arttırsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olacağını sanmıyorum ama kulak sağlığınız için bence yinede biraz kısın.Benim monitörüm display port ile bağlı o yüzden ses fazla çıkmıyor bende sizin gibi fulleyip masaya koyuyorum kulaklığı,bu zamana kadar bir şey olmadı olacağını düşünmüyorum.

Kulağınız için değilde kulaklık için endişelenmeniz endişe verici. Yaşlandığınızda kulak cihazı kullanmak istemiyorsanız son ses müzik dinlemekten vazgeçin.
Kulaklarınız doğumdan itibaren yavaşça sağırlaşmaya başlar. Gürültülü bir çevre veya kulaklıkla yüksek sesli müzik dinlemek bu olayı hızlandırır.

Kulağınız için değilde kulaklık için endişelenmeniz endişe verici. Yaşlandığınızda kulak cihazı kullanmak istemiyorsanız son ses müzik dinlemekten vazgeçin.
Kulaklarınız doğumdan itibaren yavaşça sağırlaşmaya başlar. Gürültülü bir çevre veya kulaklıkla yüksek sesli müzik dinlemek bu olayı hızlandırır.
anladım hocam teşekkürlear

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı