Fifine K658 alınır mı?

Kocbass

Hectopat
2200TL gibi bir fiyata, taksit ile yarın alacağım inşallah. Ses performansı vs. dinlediğim de gayet iyiydi. Umarım hayırlı olur, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
T669 modelini bayadir kullaniyorum ve gayet memnunum. Direkt tripod ile kullanmak cok rahat degil o yuzden ayni markanin mikrofonu masaya monte edebilmeni ve istedigin sekilde konumlandirabilmeni saglayan mikrofon kolu olan modellerine de bakmani tavsiye ederim.

T669 modelini bayağıdır kullanıyorum ve gayet memnunum. Direkt tripod ile kullanmak cok rahat degil o yuzden ayni markanin mikrofonu masaya monte edebilmeni ve istedigin sekilde konumlandirabilmeni saglayan mikrofon kolu olan modellerine de bakmani tavsiye ederim.

Bundan almayı düşünüyordum aslında.

Ben kendi standiyla kullaniyorum ve memnunum. Bu gosterdiginde shock mount, pop filter ve mikrofon sungeri yok. Pop filter hadi neyse, benim icin cok fark yaratmadi acikcasi ama shock mount faydali baya. Mikrofon sungerini de kullaniyorum ben.

Ben kendi standiyla kullanıyorum ve memnunum. Bu gosterdiginde shock Mount, pop filter ve mikrofon sungeri yok. Pop filter hadi neyse, benim icin cok fark yaratmadi açıkçası ama shock Mount faydali bayağı. Mikrofon sungerini de kullanıyorum ben.

Mikrofonun kendi pop Filter'ı var shock Mount çok sıkıntı çıkarırsa ürünü iade edip shock Mount'lu modelini alırım ama zaten kendi shock Mount'u var çok etkili olmasa da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı