Fifine K669B vs Lastvoice BM8000

403362

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Eski bir kulaklığım vardı mikrofonlu. Ama bozuldu. Bende hoparlör ve mikrofon almaya karar verdim. Yaklaşık 1000 TL'lik bir bütçem var. Fifine K669 800 TL'ye satılıyor Amazon da. Ama BM800 de Hepsiburada satılıyor ve hızlı geliyor. İkisinde iyi gibi ama Fifine biraz daha iyi bazı yerlerde. Ama BM800 daha profesyonel ses kaydı alıyor gibi. Ama internette gezindim ve bir sürü BM800 olduğunu gördüm. Hepsi bir başka. Hangisi orijinal anlayamadım. En son internette gezinirken bunu buldum ama iyi mi bilmiyorum:

Hepsiburada.com

Sizce BM800 ve ses kartı mi alayım yoksa Fifine K669B mi?

Fifine Amazon da tükenmiş. Artık 1300 TL. Sizce 1300 TL verip Fifine mi almalıyım yoksa 900 TL verip Lastvoice mi almalıyım?

Burada mısınız?

Hey.

Orada mısınız?

Alo.

Son düzenleme:
Galiba Fifinik alıcam. Her zamanki gibi adamakıllı cevap yok. Daha öncede bir mikrofon konusu açmıştım. En son konuya baktığımda hiç bir cevap yoktu.

Bu ekonomide Rampage'ye devam. Rampage kulaklığımın sağ tarafından ses gelmiyordu. Yine gelmiyor. Çünkü içten kopan kabloyu lehimlemek için 70 TL'lik lehim teli almaya paramız yok. Çok iyi akrabağlarımız olduğu için. Hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı