Figür koleksiyonu için figür nereden bulunur?

Maalesef hocam ya birisini ayarlamanız lazım ya da o 1 günlük gittiğiniz zaman tek tek aramanız lazım ki 1 gün içerisinde 1-2 figür bulursanız ne mutlu size.

Sağ olun hocam tekrardan, bayağı bir fikir oluşturdunuz aklımda. gidip kurcalamak en iyisi gibi. giden kişinin ne kadar uğraşıp uğraşamyacağı meçhul.

Sağ olun hocam tekrardan, bayağı bir fikir oluşturdunuz aklımda. Gidip kurcalamak en iyisi gibi. Giden kişinin ne kadar uğraşıp uğraşamyacağı meçhul.

Giden kişinin uğraşmasına gerek yok ki sadece otel odasına kargolayacaksınız, eğer havaalanından dönerken bagaj için ekstra para isterlerse bunu karşılamanız gerekebilir o kadar.

Giden kişinin uğraşmasına gerek yok ki sadece otel odasına kargolayacaksınız, eğer havaalanından dönerken bagaj için ekstra para isterlerse bunu karşılamanız gerekebilir o kadar.

Otel odası için doğru evet. Ben şey kısmından bahsettim çıkıp gezmesi bakması falan.

Anladım hocam yani kargo verebilirseniz sadece tek bir yer ile kısıtlı kalmazsınız mesela adam Almanya'ya tatile gitmiş durumda Almanya da figür satan bir yer olsa bile adam şehir şehir dolaşmaz, sizde 1 günde Max 1 hadi trenle 2 şehir gidebilirsiniz ama kargolayabilirseniz bütün dünyadaki figür satışlarını oturduğunuz yerden görebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı