Fikirlerimi Nerede ve Nasıl Kullanabilirim?

Makaleler
5
Benim fikirlerimi yazdığım bir defterim var, şuan yapıldı mı bilmiyorum ama bazılarının uygulandığını gördüm. Beyindeki hücreleri kullanarak biyonik uzuvları hareket ettirmek gibi ben daha önce hiç araştırma yapmamıştım ama birkaç gün sonra haberlere çıktı buda beni baya bir üzdü açıkçası ama umutlandım. Ben bu fikirlerimi nerede ve nasıl kullanabilirim? Aklıma sadece üniversite geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız 2-3 gün sonra gördüğünüz haber, yıllardır üzerinde çalışılan bir deneyin sonucu. Yani büyük şeyler varsa defterde 2-3 günde olamayacağını bilin. Ben en son lise 1'de falandım haberlerini görmüştüm o da başladığının değil gelişme kayıt edildiğinin.

Öncelikle dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama fikir herkeste vardır. 7.5 milyar insan içinden bir tek aklına senin gelmiyordur. Ama en önemlisi fikirlerin uygulamaya geçirilmesidir. Fikirlerinizi paylaşmaktan korkmayın aksine fikirler paylaşıldıkça gelişir. Önemli olan uygulamadır. Kendini bu konuda eğitmeni tavsiye ediyorum. Oku,araştır bunun eğitimini nerelerde alabilirsin iyice öğren. Kendini, geleceğini ona göre hazırla. Çalıştıktan sonra neden olmasın ? Önceliğini yurt dışına vermeni öneririrm çünkü bizim ülkemizde malesef ne eğitim var ne gelecek var. Rehberin ilim olsun.

Tüsiad ın "bu gençlikte iş var" adlı bi projesi var her sene düzenlerler. Bu sene yapılanı kaçırdın ama seneye başvur. Beğendikleri projelerden bi kısmını istanbula çağırıp eğitim veriyolar ve orda seni yatırımcılarla tanıştırıyorlar. Ali Koç'tan tut da Ümit Boynere kadar her türlü kodamanı orada bulabilirsin. Ayrıca ilk 3 e ödülü var ama yatırımcı tavladıktan sonra bu ödül devede kulak. Bi araştır derim daha fazla bilgi istersen konuşabiliriz.

Öncelikle dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama fikir herkeste vardır. 7.5 milyar insan içinden bir tek aklına senin gelmiyordur. Ama en önemlisi fikirlerin uygulamaya geçirilmesidir. Fikirlerinizi paylaşmaktan korkmayın aksine fikirler paylaşıldıkça gelişir. Önemli olan uygulamadır. Kendini bu konuda eğitmeni tavsiye ediyorum. Oku,araştır bunun eğitimini nerelerde alabilirsin iyice öğren. Kendini, geleceğini ona göre hazırla. Çalıştıktan sonra neden olmasın ? Önceliğini yurt dışına vermeni öneririrm çünkü bizim ülkemizde malesef ne eğitim var ne gelecek var. Rehberin ilim olsun.
Çok haklısın aslında bende üniversite de profesörlerden yardım almayı düşünüyordum, şuan elimden pek bir şey gelmiyor.

Tüsiad ın "bu gençlikte iş var" adlı bi projesi var her sene düzenlerler. Bu sene yapılanı kaçırdın ama seneye başvur. Beğendikleri projelerden bi kısmını istanbula çağırıp eğitim veriyolar ve orda seni yatırımcılarla tanıştırıyorlar. Ali Koç'tan tut da Ümit Boynere kadar her türlü kodamanı orada bulabilirsin. Ayrıca ilk 3 e ödülü var ama yatırımcı tavladıktan sonra bu ödül devede kulak. Bi araştır derim daha fazla bilgi istersen konuşabiliriz.
Ben aslında elektrik-elektronik öğrencisiydim, ama bunu yapabilecek kadar bilgim yok ve lisede ki öğretmenlerimden yardım alabilir miyim bilmiyorum, fikir taslak olarak hazır ve basit, ama iş yapmaya gelince olmuyor maalesef. En iyisi üniversite de yardım almak. Taslağa bakmıyorlar sonuçta.

Herşey hayal etmekle başlar da sonrası çalışmak. Hem de ne çalışmak!
Kesinlikle çok doğru!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı