E-posta adresimle sorun yaşıyorum şu aralar, ama fikir için teşekkürler aklıma gelmemişti, deneyeceğim.Tübitak'tan hayır gelmez. Bahsedilen yarışmalar gibi yarışmalara başvurabilirsiniz. Ek olarak ülkemizin saygın üniversitelerine projenizi mail ya da posta yolu ile ulaştırabilirsiniz.
Valla bazen aynanın karşısında projeyi kendime sunduğum oluyor yalan olmasın, pubmed'i de ilk kez gördüm hemen bakıcam.Hocaları kaliteli bir üniversitede okuyorsan sana yardımcı olacak hoca bulma ihtimalin yüksek. Ancak hocalarla görüşmeye giderken fikrini detaylandırman, projede karşına çıkacak sorunların bir kısmına kafa yorup çözüm önerisi sunabilmen gerekir. Ayrıca düşündüğün konuyla ilgili internetten makale taraması yapman işine yarayacaktır, daha önce kim ne yapmış öğrenmen iyi olur (pubmed gibi yerlerden). O proje için gerçekten istekli olman ve bunu hocaya yansıtman gerekiyor.
Pubmed tıpla ilgili makaleleri aramak için bir arama motoru aslında ama bunun başka alanlarla ilgili olanları da vardır, Pubmed'i örnek olarak verdim.Valla bazen aynanın karşısında projeyi kendime sunduğum oluyor yalan olmasın, pubmed'i de ilk kez gördüm hemen bakıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.