TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 14 Temmuz 2020 #11 Programlama dili öğren.
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 14 Temmuz 2020 #12 Origaminin vs suyunu çıkardım zaten, bu sene satranç lisansımı yenileteceğim turnuvalara katılacağım. TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Programlama dili öğren. Genişletmek için tıkla... Çalışmalarım o konuda devam ediyor biraz biraz öğreniyorum.
Origaminin vs suyunu çıkardım zaten, bu sene satranç lisansımı yenileteceğim turnuvalara katılacağım. TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Programlama dili öğren. Genişletmek için tıkla... Çalışmalarım o konuda devam ediyor biraz biraz öğreniyorum.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #13 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Programlama dili öğren. Genişletmek için tıkla... Ya bir ayaklı fosile sahipse?
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Programlama dili öğren. Genişletmek için tıkla... Ya bir ayaklı fosile sahipse?
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 14 Temmuz 2020 #14 Pokemon Ferhat dedi: Ya bir ayaklı fosile sahipse? Genişletmek için tıkla... Öyle hocam şöyle deyim ben daha hiçbir şey bilmiyorum (bence) ama aileme göre bilgisayar dahisiyim.
Pokemon Ferhat dedi: Ya bir ayaklı fosile sahipse? Genişletmek için tıkla... Öyle hocam şöyle deyim ben daha hiçbir şey bilmiyorum (bence) ama aileme göre bilgisayar dahisiyim.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #15 Ankara 06 dedi: Öyle hocam şöyle deyim ben daha hiçbir şey bilmiyorum (bence) ama aileme göre bilgisayara dahisiyim. Genişletmek için tıkla... Genelde öyle oluyor. Cmd'de color a1 yazınca dahi sanıyorlar.
Ankara 06 dedi: Öyle hocam şöyle deyim ben daha hiçbir şey bilmiyorum (bence) ama aileme göre bilgisayara dahisiyim. Genişletmek için tıkla... Genelde öyle oluyor. Cmd'de color a1 yazınca dahi sanıyorlar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 14 Temmuz 2020 #16 Yüzmeye gidebilirsin.
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 14 Temmuz 2020 #17 Furkan_D dedi: Yüzmeye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok severim ama sor bir bu ayak nerede kırıldı.
Furkan_D dedi: Yüzmeye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok severim ama sor bir bu ayak nerede kırıldı.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 14 Temmuz 2020 #18 @Ankara 06 Neden? Yüzmede mi oldu
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 14 Temmuz 2020 #19 Furkan_D dedi: @Ankara 06 neden? Yüzmede mi oldu Genişletmek için tıkla... Havuza atlıyordum (her zaman yaparım) dikkatim dağıldı suyun toplandığı yere sağdan sola doğru sağ ayağımın 2. parmağım takıldı. Bende 85 kilo bir de atlarken kırılmazsa şaşardım.
Furkan_D dedi: @Ankara 06 neden? Yüzmede mi oldu Genişletmek için tıkla... Havuza atlıyordum (her zaman yaparım) dikkatim dağıldı suyun toplandığı yere sağdan sola doğru sağ ayağımın 2. parmağım takıldı. Bende 85 kilo bir de atlarken kırılmazsa şaşardım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 14 Temmuz 2020 #20 Pokemon Ferhat dedi: Ya bir ayaklı fosile sahipse? Genişletmek için tıkla... Programla dili öğrenmek için ayaklı bir fosilden fazlasına gerek yok
Pokemon Ferhat dedi: Ya bir ayaklı fosile sahipse? Genişletmek için tıkla... Programla dili öğrenmek için ayaklı bir fosilden fazlasına gerek yok