Filament önerisi

Daha fazla  
MARKAMİKTARFİYATSatış Linki
Porima1 Kg498 TLLINK
Microzey1 Kg429 TLLINK
eSUN1 Kg612 TLLINK

Merhaba, güncel fiyatlar üste çıkmakta Microzey F/P olarak kullanıyorduk ama artık o da yarışır durumda zam yemekte, sizin güncel olarak kullandığınız filamentler nedir? F/P olarak önerileriniz var mı?

Renk önemli değilse fabrikadan Porima Colorshift PLA/Pastel/Premium, boyama yapıyorsan zaten her türlü Colorshift. Microzey'in sadece ten rengini alıyordum ama boyamaya geçince o da tarih oldu benim için. Porima Pastel ve Premium'un baskı kalitesi normalinden bir iki tık daha iyi, ekstraya değer.

Son düzenleme:
Porima1 Kg498 TLLINK
Microzey1 Kg429 TLLINK
eSUN1 Kg612 TLLINK

Merhaba, güncel fiyatlar üste çıkmakta Microzey F/P olarak kullanıyorduk ama artık o da yarışır durumda zam yemekte, sizin güncel olarak kullandığınız filamentler nedir? F/P olarak önerileriniz var mı?
Kendim Robo90 ve Tinylab kullaniyorum.

Renk önemli değilse fabrikadan Porima Colorshift PLA/Pastel/Premium, boyama yapıyorsan zaten her türlü Colorshift. Microzey'in sadece ten rengini alıyordum ama boyamaya geçince o da tarih oldu benim için. Porima Pastel ve Premium'un baskı kalitesi normalinden bir iki tık daha iyi, ekstraya değer.

Satışa kapğalı sanırım stok yok

Kendim Robo90 ve Tinylab kullaniyorum.
F/P değişller orası kesin ama randımanları nasıl bilmiyorum, cihazınız ve ince ayarınıza göre çıktılarınız nasıl

Satışa kapğalı sanırım stok yok

F/P değişller orası kesin ama randımanları nasıl bilmiyorum, cihazınız ve ince ayarınıza göre çıktılarınız nasıl
Kalite ve saglamlik olarak Porima'dan iyi sonuclar aldim ikisindede.

Porima1 Kg498 TLLINK
Microzey1 Kg429 TLLINK
eSUN1 Kg612 TLLINK

Merhaba, güncel fiyatlar üste çıkmakta microzey F/P olarak kullanıyorduk ama artık o da yarışır durumda zam yemekte, sizin güncel olarak kullandığınız filamentler nedir? F/P olarak önerileriniz var mı?

Ben esun Hyper pla ve Hyper +pla kullandım pahalı ama kaliteli diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı