Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Porima'nın normal PLA'sı mı tıkama yaptı? 10 kiloya yakın porima kullandım hiç tıkanma yaşamadım. Buna mermer de dahil. Farklı bir sorununuz olabilir.
Hemen hemen her konuda yabancı olarak esun yerli olarak porima önerdim. İkisinin kalitesi birbirine yakın.
Uzunca bir süre polymaker markasının distribütörünün gelmesini bekledim ve sonunda geldi. Polymaker markasının panchroma ve polyterra modelleri Robolink'te uygun fiyata satılıyor. Kalitesi mükemmel. Üstelik fiyatı kalitesine göre çok çok iyi. Bambu yazıcılarda hazır ayarları bulunuyor. Panchroma PLA matte kullandım aşırı memnunum. Bu fiyatlarda kaldığı sürece başka marka kullanmayacağım. Yakında panchroma PLA satin deneyeceğim açıklamasına bakılırsa daha iyi yüzey kalitesi sunuyormuş.
Hocam dedikleriniz doğru bende 15kg ya yakın porima kullandım sıkıntı yaşamadım. Ama şu dediğinize katılmiyorum bambu gibi pahalı bir makine ve ivmelenme hızı 20.000m/s olan bir makine kullanılmıyorsa(siz kullanıyorsunuz size sözüm yok)800TL bir filament için uygun fiyatlı denemez bana göre. Örneğin ben microzey kullanıyorum şu anda 1kg su 380TL bana yetiyor hiç sıkıntıda çıkarmadı.
Son düzenleme: