File markette satılan Versace eros orijinal midir?

ohmatokita

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Tatile gideceğim ve asıl kullandığım parfümüm armani code bitti. File markette versace eros edt 100 ML parfümün 2565 TL olduğunu gördüm orijinal midir veya bu fiyat farkının sebebi ne olabilir?

Bu tarz büyük markaların orijinal satmıyor olması biraz imkansız çünkü bunlar merdiven altı firmalar değiller. Replika satıyor olsalar sonuçlarının ne kadar ağır olacağını kendileri iyi biliyor.

Eros denilen parfümün hem yayılımı hem kalıcılığı pek iyi değil, bizim millette ''O kadar para verdim kokmuyor, kesin sahte!'' kafasında olduğu için o yüzden replika diye şikayette bulunmuştur muhtemelen. Ben bizzat erosun EDP olanını denedim, parfüm orijinaldi ama hem yayılımı hem kalıcılığı bayağı berbattı. Muadilleri komik bir şekilde daha çok kalıyor ve yayılıyor orijinaline kıyasla.

Bu tarz büyük markaların orijinal satmıyor olması biraz imkansız çünkü bunlar merdiven altı firmalar değiller. Replika satıyor olsalar sonuçlarının ne kadar ağır olacağını kendileri iyi biliyor.

Eros denilen parfümün hem yayılımı hem kalıcılığı pek iyi değil, bizim millette "O kadar para verdim kokmuyor, kesin sahte!" kafasında olduğu için o yüzden replika diye şikayette bulunmuştur muhtemelen. Ben bizzat erosun EDP olanını denedim, parfüm orijinaldi ama hem yayılımı hem kalıcılığı bayağı berbattı. Muadilleri komik bir şekilde daha çok kalıyor ve yayılıyor orijinaline kıyasla.

Teşekkürler dolce gabanna light blue intense aldım emin olamayınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı