A101 versace eros orijinal mi?

Sephora, Sevil gibi yerleri baz almayın parfüm konusunda. Piyasadaki en yüksek fiyatlar oralarda olur. Calvin Klein, Davidoff gibi markaların parfümleri Sephora’da 400-500 TL iken Rossmann, Gratis gibi yerlerden 140-150 TL’ye alıyordum aynılarını ve orijinaldi, öyle yerler sahte satamaz. A101’in de sahte ürün satma ihtimali yok.

Sephora, sevil gibi yerleri baz almayın parfüm konusunda. Piyasadaki en yüksek fiyatlar oralarda olur. Calvin klein, davidoff gibi markaların parfümleri Sephora'da 400-500 TL iken rossmann, Gratis gibi yerlerden 140-150 TL'ye alıyordum aynılarını ve orijinaldi, öyle yerler sahte satamaz. A101'in de sahte ürün satma ihtimali yok.

Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum.

Parfüm kıyafete sıkılmıyor mu? Kıyafete sıkılınca problem olur mu?

Kıyafette iz bırakır. Derinin ince olduğu yerlere sıkılır parfüm ki koku kan yolu üzerinden tüm vücuda yayılabilsin. Derinin ince olduğu yerler de el bilekleri, dirseklerin iç kısımları ve kulak memesinin hemen arkasıdır.

Kıyafette iz bırakır. Derinin ince olduğu yerlere sıkılır parfüm ki koku kan yolu üzerinden tüm vücuda yayılabilsin. Derinin ince olduğu yerler de el bilekleri, dirseklerin iç kısımları ve kulak memesinin hemen arkasıdır.
Axe'nin ve Nivea'nın deodorantlarında, Farmasi'nin parfümlerinde iz bırakma yaşamadım. Belki başka markalarda olabilir.

Deodorant kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Lakin parfümün kalıcılığıda söz konusu. Dediğiniz gibi kişiye göre değişiklik gösterebilir.
Parfüm ve deodorant ürünlerinin kullanım amacı farklı hocam.
Bazı deodorant ürünlerinde de zararlı kimyasallar var, kesinlikle sağlıklı diyemeyiz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı