Çözüldü FileCoAuth.exe hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Galvaniz Boru

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Resimde görülen hata nedir? Bilgisayarı başlattığımda çıktı herhangi bir etkisi olmadı. Virüs falan olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2025-05-24 140739.png

Çözüm
Microsoft OneDrive ile alakalı. Tehlikeli değil. Sorun yaratmadıysa veya hatalar tekrarlamıyorsa bir şey yapmanıza gerek yok. Tekrarlarsa OneDrive'ı başlangıçta devre dışı bırakın.
Bu sorun genelde Microsoft Office Click-to-run ile ilgili yani Office 360 ile ilgilidir.

Eğer crackli kullanıyorsanız silmenizi öneririm, eğer crackli değilse de silip baştan kurmanızı öneririm.

Microsoft OneDrive ile alakalı. Tehlikeli değil. Sorun yaratmadıysa veya hatalar tekrarlamıyorsa bir şey yapmanıza gerek yok. Tekrarlarsa OneDrive'ı başlangıçta devre dışı bırakın.
Şimdi baktım başlangıç uygulamalarından onedrive kapalı.

Bu sorun genelde Microsoft Office Click-to-run ile ilgili yani Office 360 ile ilgilidir.

Eğer crackli kullanıyorsanız silmenizi öneririm, eğer crackli değilse de silip baştan kurmanızı öneririm.

Crackli değil ama silip yüklemeyi şu an yapamam internetim yok tekrarlarsa daha sonra deneyeyim.

Şimdi baktım başlangıç uygulamalarından onedrive kapalı.
Herhangi bir bağlantılı hizmet vs. de sebep olmuş olabilir hocam. Dediğim gibi tehlike yok, tekrarlamazsa bir şey yapmanıza da gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı