FileZilla üstünden websayfama gönderdiğim dosya gitmiyor

yunifai

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün web sayfama bir dosya yüklemeye çalıştım ve FileZilla kullandım. Yaklaşık 6MB olan bir videoyu FileZilla üstünden gönderiyorum ancak FileZilla üzerinde gönderim tamamlandı demesine rağmen dosya sunucu üzerinde yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Yukarı kısımda herhangi bir hata çıkıyor mu? Gönderme tamamlandığındaki ekranı atabilir misiniz?

Ayrıca hosting hizmeti aldığınız yer neresi bilmiyorum ama çoğu yerde internet üzerinden dosya yükleme yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yapıp oradan yönetim paneline gelin ve orada "dosya yöneticisi" gibi bir yer olması lazım.

Hosting hizmeti aldığınız yeri söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Yukarı kısımda herhangi bir hata çıkıyor mu? Gönderme tamamlandığındaki ekranı atabilir misiniz?

Ayrıca hosting hizmeti aldığınız yer neresi bilmiyorum ama çoğu yerde internet üzerinden dosya yükleme yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yapıp oradan yönetim paneline gelin ve orada "dosya yöneticisi" gibi bir yer olması lazım.

Hosting hizmeti aldığınız yeri söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Hosting firması internet üstünden yükleme yapıyor ama çok fazla dosya yüklemeye çalışıyorsunuz hatası aldığım için ftp ile göndermeyi seçtim.
1642270145006.png

@yunifai Hangi firma olduğunu söyler misiniz? Dosyaları ayrı ayrı yükleyebilirsiniz. 6MB için "çok fazla" dememesi gerekli normalde.

FTP üzerinden yüklerken karşılaştığınız hata üst tarafta yazar. Yükleme bittikten sonra oranın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

@yunifai Yükleme yaptıktan sonra kaç dakika sonra böyle bir hata alıyorsunuz? Zaman aşımı hatası alıyorsunuz gibi duruyor.

Yükleme bitti dedikten 1 dakika sonra.
Zaten FileZilla da yükleme bittikten sonra bağlantıyı kesmesi için ayarlamıştım.

@yunifai Hayır, onu sormuyorum. Yükleme kaç dakika sürüyor? Zaman aşımı yaşıyor olabilirsiniz.

Ha, yükleme yaklaşık 15 dakika sürüyor.
Yükleme için yanlış hatırlamıyorsam 10 dakika süreniz bulunmakta. Upload hızınız düşük olduğu için çok geç yüklüyorsunuz. Yükleyeceğiniz şeyleri ya parça parça yükleyin ya da daha hızlı bir internet üzerinden yükleme yapınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı