Filigransız düzenleme programı önerisi

Efekan Cesur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadadaşlar ben video düzenliyorum. Movavi Video Editor Plus 2021 kullanıyorum ama filigran olduğu için videonun yarısı gözükmüyor. Bana kolay arayüzlü ve filigransız bir program önerirseniz sevinirm.

Şimdiden teşekkürler.

DaVinci Resolve öneririm. İlk başlarda biraz karışık gibi gözükebilir de alışırsanız güzel bir program.

Sistemin iyi ise DaVinci Resolve kullan. Tamamen ücretsiz (Ücretli versiyonu da var.), filigran falan yok. Ücretsiz olarak daha iyisi mezarda şahsen.

Sistemin iyi ise DaVinci Resolve kullan. Tamamen ücretsiz (ücretli versiyonu da var) filigran falan yok. Ücretsiz olarak daha iyisi mezarda şahsen.

Katılıyorum. Sistemi çok iyi değilse de bence ortalama bir sistemle de kullanabilirsiniz.

Screen Shot 2021-04-05 at 11.35.41.png

Ben i5 7400, 8 GB RAM ve 1050 Ti ekran kartı ile önceden sorunsuz kullanıyorum. Şu an m1'li Mac de performansından söz etmeye gerek bile olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki sistem gereksinimleri daha çok sizin video da yapacağınız montaj ve edite göre farklılık gösterebilir bir de render alırken süre uzayabilir.

Katılıyorum. Sistemi çok iyi değilse de bence ortalama bir sistemle de kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 958420

Ben i5 7400, 8 GB RAM ve 1050 Ti ekran kartı ile önceden sorunsuz kullanıyorum. Şu an m1'li Mac de performansından söz etmeye gerek bile olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki sistem gereksinimleri daha çok sizin video da yapacağınız montaj ve edite göre farklılık gösterebilir bir de render alırken süre uzayabilir.

Maalesef benim sistemim o kadar değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı