3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Ocak 2021 #31 Taylor Swift Fan Cl dedi: Dik şarabı sev Arap'ı. Genişletmek için tıkla... Sil dostum. Ben buradan düzeltim. Ban yeme. SideWinder dedi: Petrol, Akdeniz ve Afrika'ya açılan kapı, I. Dünya Savaşı'nda Süveyş Kanalı'nın önemi... İsrail için ayrıca vaad edilmiş topraklar içinde Ortadoğu, Mezopotamya'yı da içine alan topraklar kabaca. Genişletmek için tıkla... İşte insan bunlar. Medeni de bunlar, gelişmiş de bunlar.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Dik şarabı sev Arap'ı. Genişletmek için tıkla... Sil dostum. Ben buradan düzeltim. Ban yeme. SideWinder dedi: Petrol, Akdeniz ve Afrika'ya açılan kapı, I. Dünya Savaşı'nda Süveyş Kanalı'nın önemi... İsrail için ayrıca vaad edilmiş topraklar içinde Ortadoğu, Mezopotamya'yı da içine alan topraklar kabaca. Genişletmek için tıkla... İşte insan bunlar. Medeni de bunlar, gelişmiş de bunlar.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 17 Ocak 2021 #32 Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunun üstüne söz tanımak sizin tercihinizdir.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 17 Ocak 2021 #33 Haber 2009 yılına ait fakat açıklayıcı biraz bakarsanız detaylıca anlatıyor. Tevrat’a Göre Filistinlilerin Hepsi Öldürülmelidir!.. Buda Yetmemekte!.. - CENGİZ DUMAN
Haber 2009 yılına ait fakat açıklayıcı biraz bakarsanız detaylıca anlatıyor. Tevrat’a Göre Filistinlilerin Hepsi Öldürülmelidir!.. Buda Yetmemekte!.. - CENGİZ DUMAN