Film önerisi

Kösteback

Centipat
Katılım
14 Mart 2022
Mesajlar
51
Arkadaşlar merhaba, film izlemeyi çok seven birisi olarak dün hayatımda izlediğim en iyi filmlerden diyebileceğim bir film daha izledim ve şu an acı içinde kıvranıyorum her güzel diyebileceğim bir film izledikten sonra az da olsa o filmin etkisi altında kalır ve aşk acısı gibi bir his yaşarım ve bu rezil histen biraz bile olsa kurtulmak için başka bir film izlerim. "le fabuleux destin D'amélie poulain (amelie)" bu film gibi kültleşmiş film önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
 
Scarface,Godfather 1 ve 2 Taxi Driver, Driver, Batı cephesinden bir şey yok, Christopher Nolanın her filmi, the prestiege. En fazla bu kadar aklıma geldi sonuncusu dışında hepsinin iyi olduğuna eminim.
 
Rock pp gordum skyscraper onerdim onun dısında the old Guardian onerebilirim bilmiyorum isteğin dışı oldu ama bunlarda izlediğim güzel filmlerdi.
 
Son düzenleme:
İsteğin dışı oldu ama kelimesini ne olarak anladınız acaba tam olarak bize de anlatın bizde anlayalım.
Skyscraper saf aksiyon filmi içinde bir anlam yok genelde filmlerde tarihle ilgili göndermeler yaparlar skyscraper de yok bunu anlatmak istemiştim. Arkadaş zaten kült bir film istemiş Skyscraper uygun değil.
 
Skyscraper saf aksiyon filmi içinde bir anlam yok genelde filmlerde tarihle ilgili göndermeler yaparlar skyscraper de yok bunu anlatmak istemiştim. Arkadaş zaten kült bir film istemiş skyscraper uygun değil.

İsteğin dışı oldu ama kelimesini ne olarak anladınız acaba tam olarak bize de anlatın bizde anlayalım.

Dostum arkadaşın profil fotoğrafını görünce aklıma skyscraper geldi başrol oyuncusu rock oldugundan ve bende bunu zaten isteği dışı oldugunu belitrerekten söyledim yoksa ben de biliyorum kült olmadığını sadece yazmak için yazdım daha uzatmaya gerek var mı yoksa (İSTEĞİN DIŞI OLDU AMA) cümlesinin eklemini yüklemini ayırarak ne anlama geldiğini detaylı bir şekilde anlatayım mı ?
 

Geri
Yukarı