Amazon üzerinden filtre kahve önerisi

Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
17.702
Makaleler
25
Çözümler
504
Yer
Valisiz Vilayet, Bandırma!
Merhaba.

Amazon üzerinden bir filtre kahve alacağım.

Julius Meinl Jubileum/Prasident, Jacobs Origins Uganda/Brezilya ve Barista Intense bulunuyor elimde.
Değişiklik olması adına 1 paket şeklinde yeni bir kahve alacağım.

Asidik olmasın o bana yeter, onun haricinde her türlü sertlikte içebiliyorum.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
 
Daha önce de önermiştim sanırım, Tchibo Gold Selection. Açık ara favorim birçok markadan kahve denemiş olmama rağmen.
Merhaba Mustafa hocam.

Babam bir aralar alıyordu ancak çok asidik geliyordu bana, Jacobs Monarch gibi.
Tchibo özelinde başka bir öneriniz varsa alabilirim ama.
 
Merhaba Mustafa hocam.

Babam bir aralar alıyordu ancak çok asidik geliyordu bana, Jacobs Monarch gibi.
Tchibo özelinde başka bir öneriniz varsa alabilirim ama.
Ne zaman içiyordunuz, bir ihtimal yanlış hatırlıyor veya miktarını fazla koyuyor olabilirsiniz. Yoğunluk skalasında Barista Intense'e göre daha yüksek yoğunluğa sahip çünkü. Çok fazla koymak ekşitebilir. Ben 450 ml için 3 tepeleme tatlı kaşığı kullanıyorum, asidite hissettirtmiyor. İsterseniz bir paket alıp miktarını azaltarak tekrar deneyin. Asidite hissettiğinizden eminseniz şaşırırım, ben asiditeyi hiç sevmeyen biri olarak özellikle tercih ediyorum Tchibo Gold Selection'u.

Onun dışında Tchibo özelinde olmasa da Davidoff Rich Aroma önerebilirim. Bir arkadaşım ikram etmişti birkaç kere, fazlasıyla beğendim ben.
 
Valla tam emin olamıyorum hocam, en son belki de 3 sene önce falan. Eğer ürünün ham maddesini değiştirdilerse bilemem, şans verilebilir o durumda.

250 gr paketi 260 liraymış Amazon'da, gayet iyi görünüyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı