Filtresiz sigara nereden bulunabilir?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese selam. Çok tütün ürünü tüketen birisi değilim ancak keyif için de olsa içiyorum. Bu aralar sağda solda hep gördüğüm için içimde bir heves oluştu ve bir kere de olsa filtresiz sigara içmek istiyorum ancak nereden bulacağımı ya da hangi markadan (üreten marka varsa) alacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum. Eski sigaraların filtresiz olanları varmış, sanırım yurt dışında da filtresiz sigara üretiliyor peki Türkiye'de filtresiz sigara var mı/üretiliyor mu? Üretiliyorsa/varsa nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paket olarak filtresiz sigara bulmaz zor ve bence artık üreten de kalmamıştır bu şekilde, zor olmasının bir diğer sebebi de bu. Keyif için içiyorsan kaliteli bir tütün, tabaka, filtre ve çarşaf/kağıt alıp kendi sigaranı kendin sarabilirsin. Sigarayı bırakmadan önce çok nadir paket alırdım, genelde böyle tüketirdim. Sarması zahmetli olduğu için gün içinde paket içerisinden tek tek sigara içmeye kıyasla daha az tüketebiliyorsun. En azından bende öyleydi.

Sarma aşamasında filtreyi koymazsan istediğin tipteki sigarayı elde edebilirsin doğal olarak. Bu yüzden her iki ucunu da açık bırakmaktansa içeceğin tarafın tütününü biraz az koy ve bu kısmın ucunu eline yuvarla. Veyahut o tarafın tütünü az koymak yerine sigarayı olması gerektiği gibi sardıktan sonra filtresini çıkar ve sigaranın o kısımını biraz elinde yuvarla, sigara boş kısımda biraz dağılsın, sonra yine uç kısmını ufalt. Maksat kül boğazına, genzine vs. kaçmasın. Bence başta normal sar, alıştıktan sonra bunu yapması daha kolay olur.

Paket olarak filtresiz sigara bulmaz zor ve bence artık üreten de kalmamıştır bu şekilde, zor olmasının bir diğer sebebi de bu. Keyif için içiyorsan kaliteli bir tütün, tabaka, filtre ve çarşaf/kağıt alıp kendi sigaranı kendin sarabilirsin. Sigarayı bırakmadan önce çok nadir paket alırdım, genelde böyle tüketirdim. Sarması zahmetli olduğu için gün içinde paket içerisinden tek tek sigara içmeye kıyasla daha az tüketebiliyorsun. En azından bende öyleydi.

Sarma aşamasında filtreyi koymazsan istediğin tipteki sigarayı elde edebilirsin doğal olarak. Bu yüzden her iki ucunu da açık bırakmaktansa içeceğin tarafın tütününü biraz az koy ve bu kısmın ucunu eline yuvarla. Veyahut o tarafın tütünü az koymak yerine sigarayı olması gerektiği gibi sardıktan sonra filtresini çıkar ve sigaranın o kısımını biraz elinde yuvarla, sigara boş kısımda biraz dağılsın, sonra yine uç kısmını ufalt. Maksat kül boğazına, genzine vs. kaçmasın. Bence başta normal sar, alıştıktan sonra bunu yapması daha kolay olur.
Tütün için öneriniz var mıdır peki hocam?

Tütün için öneriniz var mıdır peki hocam?
Bütün sigara ambalajları kahverengi ya da siyaha bürünmeden önce NST-02 Yellow'un içimi güzeldi. 50 gramlık paketinden 3-4 haftada bir alıyordum. Ara sıra da Nastroy alıyordum ama tam tiryaki tütünüydü. Daha spesifik tütün istersen Golden Virginia gibi Türkiye'de bandrolle satılmayan, ithal tütünlere bakabilirsin. Bu arada, elde sarılmış sigara için en iyisi ince kıyılmış tütündür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı