Final dershanesi nasıldır?

Ben mimarlık istiyorum. 170k yapmam gerekiyor. Gittiğim dershanede güzel ama ailem orayı rahat buluyor. Disiplin yok diyor.

170k cok rahat yaparsın hedefini yüksek tutman daha iyi olur adamakıllı çalışırsan 70k cok rahat yaparsın.

Ben giderim ama benim istediğim yer önceki gittiğim yerdi. Bir sürü arkadaşım vardı. Sevdiğim kişiler vardı. Oraya göndermek istemiyorlar.

Ben giderim ama benim istediğim yer önceki gittiğim yerdi. Bir sürü arkadaşım vardı. Sevdiğim kişiler vardı. Oraya göndermek istemiyorlar.

İnan bana arkadaşların olmadan daha iyi. Lise arkadaşlarımın 4 tanesiyle anca konuşuyorum.

Beni çarşı finale göndermeyecekler hocam. Gazipaşadaki final VIP'e gönderecekler. Arada fark var diye biliyorum.

Yani fark vardır ama genel yapıları aynı finalin denemeleri falan cok saçmaydı cok fazla hatalı soru mevcuttu kütüphane gidebilirsen daha verimli bir sene geçirirsin YouTube kullanmak daha mantıklı eğer ki dershaneye gidersen her dersten YouTube kullanmak saçma olacaktır.

Hele dağıtılan yaprak testler dergiler çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…