Final dershanesi nasıldır?

Eğer parasını hak ediyorsa ailenin parasının boşa gitmeyeceğini düşünüyorsan git.
Bana da senin gibi bir ton para döktüler defalarca anlattım ders çalışmayı matematiği sevmediğimi dinletemedim 266k ile makine mühendisliği okuyorum şu an disiplinli bir ortamda da eğitim görmedim tek yaptığım dersi dinlemekti. Kısacası kendinden eminsen git.
Ben giderim ama benim istediğim yer önceki gittiğim yerdi. Bir sürü arkadaşım vardı. Sevdiğim kişiler vardı. Oraya göndermek istemiyorlar.

Ben giderim ama benim istediğim yer önceki gittiğim yerdi. Bir sürü arkadaşım vardı. Sevdiğim kişiler vardı. Oraya göndermek istemiyorlar.

İnan bana arkadaşların olmadan daha iyi. Lise arkadaşlarımın 4 tanesiyle anca konuşuyorum.

Beni çarşı finale göndermeyecekler hocam. Gazipaşadaki final VIP'e gönderecekler. Arada fark var diye biliyorum.

Yani fark vardır ama genel yapıları aynı finalin denemeleri falan cok saçmaydı cok fazla hatalı soru mevcuttu kütüphane gidebilirsen daha verimli bir sene geçirirsin YouTube kullanmak daha mantıklı eğer ki dershaneye gidersen her dersten YouTube kullanmak saçma olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı