engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #11 Anrwqq dedi: Tales of Arise'yi oynadığınızda yorumunuzu belirtirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Controlleriniz var mı?
Anrwqq dedi: Tales of Arise'yi oynadığınızda yorumunuzu belirtirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Controlleriniz var mı?
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #12 engoboi dedi: Controlleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var.
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 2 Temmuz 2023 #13 İkisini de oynadım. Tales of Arise ın anime tarzı grafikleri çok tatlı gelmişti. İkisi de aynı seviyede oyun bence.
İkisini de oynadım. Tales of Arise ın anime tarzı grafikleri çok tatlı gelmişti. İkisi de aynı seviyede oyun bence.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #14 Anrwqq dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Yarın size söylerim nasıl olduğunu. Anrwqq dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Şahsen beğenmedim, çok yavan geldi dövüş hissi. İade ediceğim. Son düzenleme: 3 Temmuz 2023
Anrwqq dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Yarın size söylerim nasıl olduğunu. Anrwqq dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Şahsen beğenmedim, çok yavan geldi dövüş hissi. İade ediceğim.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #15 @engoboi hocam FF 15 almayı düşünüyorum değer mi sizce ?
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #16 SensOuma dedi: @engoboi hocam FF 15 almayı düşünüyorum değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... FFXV bence 3D Aksiyon JRPG kategorisinin en iyi oyunu, bütçe artarsa FF7 Remake'te öneririm. XV şu anlık bence ideal çünkü kavrama vs derken 2-3 saatiniz gider. Yeni başlayanlara önerim başlangıç silahını hiç bırakmayın aşırı bozuk (Ragnarok)
SensOuma dedi: @engoboi hocam FF 15 almayı düşünüyorum değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... FFXV bence 3D Aksiyon JRPG kategorisinin en iyi oyunu, bütçe artarsa FF7 Remake'te öneririm. XV şu anlık bence ideal çünkü kavrama vs derken 2-3 saatiniz gider. Yeni başlayanlara önerim başlangıç silahını hiç bırakmayın aşırı bozuk (Ragnarok)