Çözüldü Final Fantasy 7 Rebirth Türkçe yaması güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Menzoberranzan
Bir yama buldum, fakat öncesinde sorayım dedim deneyen var mı güvenilir midir?
Başka bir forumdan olduğundan dolayı bilemiyorum belki yasaktır, yasaksa da zaten konuyu onaylamadan kurcalar modlar.

@ege20 Oyunun yamasına bakarsan yama dosyasını belirli bir dizine atman gerekiyor. Değiştiriyorsun dizini, kendin manuel atıyorsun. Exe ile kurulum ise exe dosyasını indiriyorsun, çalıştırıyorsun sonra oyunun yüklü olduğu klasörü seçiyorsun. Sonra kurulum başlıyor. Exe ile kurulum genelde daha risklidir.

RDR2 için bir sürü yama var, galiba iki türlüsüde var.

@ege20 Anlayamadım hocam ne demek istediğinizi.

@ege20 Oyunun yamasına bakarsan yama dosyasını belirli bir dizine atman gerekiyor. Değiştiriyorsun dizini, kendin manuel atıyorsun. Exe ile kurulum ise exe dosyasını indiriyorsun, çalıştırıyorsun sonra oyunun yüklü olduğu klasörü seçiyorsun. Sonra kurulum başlıyor. Exe ile kurulum genelde daha risklidir.

RDR2 için bir sürü yama var, galiba iki türlüsüde var.
Yama ile kurulumda ne iniyor yine exe mi?

Ve virüsler sadece exe olabiliyor değil mi yani diğer şekilde virüs olması imkansız. Şimdi bir yamaya bakınca anladım ben yine indirdiğimiz şey exe olarak mı iniyor diye sormuştum.

Ve virüsler sadece exe olabiliyor değil mi yani diğer şekilde virüs olması imkansız. Şimdi bir yamaya bakınca anladım ben yine indirdiğimiz şey exe olarak mı iniyor diye sormuştum.
Eğer bu konudaki yamadan bahsediyorsanız hayır.

İki türlüde virüslü olabilir diye biliyorum. Kesin bir şey söyleyemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı