VolkTyson

Hectopat
Daha fazla  
Final Fantasy VII Remake Intergrade Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADECalypso Yatay.jpg

Yama Bilgileri

Türkçe Yama orijinal son sürüm ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.
Türkçe Font eklenmiştir.
Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler
Indra

Kurulum
Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma
Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki FF7Remake_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Not 4: En güncel Türkçe Yama sürümü için sitemizden indirin.

Türkçe Yama Link:
Final Fantasy 7 Remake Intergrade Türkçe Yama İndir

Virüstotal:
link

Kurulum Videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun İçi Görseller

Ekran görüntüsü 2025-09-15 193605.png
Ekran görüntüsü 2025-09-15 195905.png
Ekran görüntüsü 2025-09-15 200332.png
Ekran görüntüsü 2025-09-15 201034.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık umarım iyi yerlere gelirsiniz inşallah müsait bir zamanda Batman Arkham Knight yaması bekliyorum hocam o oyunu çok seviyorum hiç full Türkçe bir şekilde oynayamadım bir tane yama vardı en son ama oda bozuktu. Sizin gibi sağlam bir ekipten daha fazla Türkçe oyun oynamak isterim hocam başarılarınızın devamını dilerim.

Elinize sağlık umarım iyi yerlere gelirsiniz inşallah müsait bir zamanda Batman Arkham Knight yaması bekliyorum hocam o oyunu çok seviyorum hiç full Türkçe bir şekilde oynayamadım bir tane yama vardı en son ama oda bozuktu. Sizin gibi sağlam bir ekipten daha fazla Türkçe oyun oynamak isterim hocam başarılarınızın devamını dilerim.
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince istenilen oyunlara bakmaya çalışıyoruz. Yapar mıyız, yaparsak ne zaman yaparız onun hakkında net bir şey diyemiyorum ama ilerleyen zamanlarda elimizdeki projeler bitince bakmaya çalışırız. Rica ederiz, iyi oyunlar dostum.

Steam'de Palia diye oynaması ücretsiz bir oyun var ona'da bir el atsan Türkçe yamasını yapsan sana zahmet. DM atıp rica edeyim diye aradım ama bulamadım mesaj kapalı sanırım. Yama yapan olmuşta çok eski ve yetersiz kalmış senin yamalar genelde iyi oluyor başka oyunlarda yamalarını kullandım başarılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince istenilen oyunlara bakmaya çalışıyoruz. Yapar mıyız, yaparsak ne zaman yaparız onun hakkında net bir şey diyemiyorum ama ilerleyen zamanlarda elimizdeki projeler bitince bakmaya çalışırız. Rica ederiz, iyi oyunlar dostum.

Steam'de Palia diye oynaması ücretsiz bir oyun var ona'da bir el atsan Türkçe yamasını yapsan sana zahmet. DM atıp rica edeyim diye aradım ama bulamadım mesaj kapalı sanırım. Yama yapan olmuşta çok eski ve yetersiz kalmış senin yamalar genelde iyi oluyor başka oyunlarda yamalarını kullandım başarılar.

Oyuna çok fazla güncelleme geliyor diye biliyorum. O yüzden sürekli güncellemek sıkıntı oluyor bu tarz online oyunlarda ama müsait zamanda bir bakmaya çalışırım.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı