Final Fantasy XVI çıkış yaptı

Önceden ön sipariş vermiştim fakat preload'u açmadılar, hızı iyi olmayan internetimle indiriyorum toplam 3.5 saat civarı sürüyor 🥲

1726585611579.png

Önceden ön sipariş vermiştim fakat preload'u açmadılar, hızı iyi olmayan internetimle indiriyorum toplam 3.5 saat civarı sürüyor 🥲

Eki Görüntüle 2312513
Eğer M2 SSD kullanmıyorsanız ve Windows write caching açıksa Steam'de ön yükleme yapmak pek akıllıca değil zaten hocam.

O sırada ön yüklemeye açılan 175GB'lık GoW Ragnarok'u 3MB ile indirmeye çalışan ben. 🙃
Şimdi tam hem sizin yazmanızla hem de Steam'e bakmamla beraber gördüm. Sırayla indireceğim arka arkaya geldiler 😁

1726585982572.png

Eğer M2 SSD kullanmıyorsanız ve Windows write caching açıksa Steam'de ön yükleme yapmak pek akıllıca değil zaten hocam.
Gayet hızlı bir M2 SSD'im var bu sene yeni almıştım, o yüzden her türlü preload ve unpacking benim için daha hızlı oluyor indirmeye göre.

Bu nasıl bir sıkıntı yaratıyor ki hocam?
Reddit'te anlatılandan anladığım kadarıyla Windows Write Caching açınca sistem hızlı işlem yapması için SSD yerine RAM'e odaklanıyor. Bu da özellikle Steam'de ön yükleme sonrası diske dosyaları yazma vb. işlemlerde 500MB/s yazabilen bir SSD'nin 8-9 MB/s yazmasına sebep olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı