Final sınavlarını nasıl atlatıyorsunuz?

Taktiği veriyorum. Gece 10'da uyuyup sabah 5'te kalkıp sınava kadar yazarak çalışmak. 100% geçme garantisi.

Mezun olunca o gunler kolay gunlerimmis diyeceksiniz. Simdi lise sinavlari icin oyle dusundugunuz gibi. O motivasyonla calisin, ezip gecin.
Yaşamadan insan bilmiyor işte. Ben şu anda düşünüyorum ne kadar zor olabilir diye bu final haftaları nedir bu uykusuz bırakıp sizi çalıştıran diye.

Finaller öncesinde düzenli derse giderek, düzenli not tutarak atlatıyordum. Son güne bıraktıklarım da oluyordu onlar için ise bir gecelik uykundan feda ediyorsun yapacak bir şey yok.

Atlatamıyorum.

Valla ben üniversitedeyken sınav günü atıyorum sınav 16'da ben 11-12 gibi gider, notlarımdan özet çıkarır ve ona çalışırdım. Sonuçta her zaman beni mutlu ederdi.

Sınavdan önce it gibi çalışıp sınava '' Elimden geleni yaptım ne alırsam alayım artık umrumda değil'' edasıyla giriyorum. Çünkü ben görevimi yaptım

Sınavlarda belli başlı soru kalıpları dönüp duruyor. Önceki 3-4 seneye ait sınav soruları sana yol gösterir.
Sınav zamanı içine girdiğin psikoloji senin o haftayı en iyi atlatmanı sağlıyan şey buna yenik düşme bundan güç al.
Sabahın altısında uyuya kalıp bir saat sonra alarmsız uyanıp sınava gittiğimi bilirim.
The Final Countdown

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…