Finans botu nasıl yapabilirim?

Kartex

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Telegram'da bir finans botu yapmak istiyorum.
Bir siteden anlık olarak BTC değerlerini çekebilecek bir bot.
Alım/Satım yapılabilen bir bot.
Sizce bunu yapmam mümkün müdür?
Mümkün ise nasıl yapabilirim?
Dipnot: Bu botu bizim bir oyun platformunda isteyen çok oldu. Ben de yapabilirim belki dedim.
Botumun ismi (eğer yapabilirsem yani mümkün ise) exec BTC olacak :D

Kodlama bilgim yok ama yapabilmeniz bence pek mümkün değil çünkü alım satım yaparken onay ister onaysız işlem için API almanız gereklidir ve siteler bot desteklemediklerinden size vermezler.

Anlık değerleri çekebilir ama alım/satım yapan bir bot çok zor, neye göre alım neye göre satım yapacak?
Kullanıcı BTC coin alım yapıcak ( Bana ulaşarak yani ben ekleyeceğim. ) Sonra Satım için botta coinler alıp satıcak. Sonra yatırımını TL ile çekmek istediğinde bana istek atıcak çekim isteği. umarım anlatabilmişimdir.
Eğer şu değerler arasındaysa al, şu değerler arasındaysa sat gibisinden bir kod olabilir. Ama böyle şeyler zaten var diye biliyorum.

Yok onu demiyorum. Bir uygulama gibi olacak. Yüzde 1 komisyonum olacak o kadar.
Oyun parasıyla alım satım yapcaklar. Yatırım istekleri için bana ulaşıp coini benden alacaklar. Bottan grafikleri takip edip (yükseliş düşüş ) çekim isteği yollucaklar. Yani sadece Bitcoin borsasını anlık olarak aktarsa benim için kafi.
Python'ın selenium kütüphanesine bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler bakacağım.

Yok onu demiyorum. Bir uygulama gibi olacak. Yüzde 1 komisyonum olacak o kadar.
Oyun parasıyla alım satım yapcaklar. Yatırım istekleri için bana ulaşıp coini benden alacaklar. Bottan grafikleri takip edip (yükseliş düşüş ) çekim isteği yollucaklar. Yani sadece Bitcoin borsasını anlık olarak aktarsa benim için kafi.
Bu senaryo bana Bitcon Safiye'yi hatırlattı niyese :D Dediğinizi yapabileceğinizi hiç zannetmiyorum ama belki bir yöntem olabilr. Aslında sizin yapmak istediğiniz küçük çaplı cripto borsası kurmak.

Bitcoin borsasını anlık aktarabilir. O kısım çok zorlamaz herhangi bir global borsanın APİ ile yapabilirsiniz ama Telegrama entegre edilir mi onu bilemem.

Bu senaryo bana bitcon Safiye'yi hatırlattı niyese :D dediğinizi yapabileceğinizi hiç zannetmiyorum ama belki bir yöntem olabilr. Aslında sizin yapmak istediğiniz küçük çaplı cripto borsası kurmak.

Bitcoin borsasını anlık aktarabilir. O kısım çok zorlamaz herhangi bir global borsanın API ile yapabilirsiniz ama telegrama entegre edilir mi onu bilemem.

Telegram olması zorunlu değil web sitede de olabilir.
Beni çözmüşsün bu arada :D

Manuel olarak grafik okumak daha mantıklı, istenilen değerde bot otomatik satarsa eğer ileride zarar etme ihtimali var, o yüzden finans ve yatırım işlerinde bot kullanan neredeyse kimse
Kripto piyasasını etkileyen 2 temel şey piyasa makerları ve al sat botları. Tabii bunlar cok gelişmis botlar. Yanlişim varsa duzeltin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı