Fındık toplamak zor mu?

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Cumartesi günü başlayıp haftaya pazara kadar çalışmayı düşünüyorum. Sıcaklık sorun değil ama böceklerden biraz korkuyorum çok fazla böcek var mıdır? Total'de 9 gün çalışacağım. Sizce çalışabilir miyim?

İlk 3gün böcekler hakkında sorun yaşarsın onun dışında vucudun hızlıca güçten kuvetten kesiliyorsa sıcağa vs.'ye dayanamıyorsan zorlanacaksındır.

İlk 3gün böcekler hakkında sorun yaşarsın onun dışında vucudun hızlıca güçten kuvetten kesiliyorsa sıcağa vs.'ye dayanamıyorsan zorlanacaksındır.

Güç yanında bir sorun yok iyi bir kondisyonum var. Sıcakta benim için fazla sorun değil. Dediğim gibi tek sorun böcek acaba böcek fazla mıdır orasınıda bilmiyorum.

Cumartesi günü başlayıp haftaya pazara kadar çalışmayı düşünüyorum. Sıcaklık sorun değil ama böceklerden biraz korkuyorum çok fazla böcek var mıdır? Total'de 9 gün çalışacağım. Sizce çalışabilir miyim?

Sinek çok, haşerat fazla ama sorun edeceğini sanmıyorum. Sahil kesimindeysen kokarca böceği çok olur o biraz canını sıkar. Fındık toplamak hem zor hem de sıkıcı iştir hocam yerden de toplasan daldan da toplasan istersen hava buz gibi olsun, bir yerden sonra kesiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı