Fingertip fare önerisi

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Rival 3 kullanıyorum. Alırken tutuş şeklimi el ölçümü vb. şeyleri dikkate almıştım. Ve elime göre biraz büyük kalıyor. Tutuş şeklim fingertip. Ve biraz da eskidi bazen tuş tıklamıyor bazen aşağı inmiyor. Değişmenin zamanı gelmiş. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum, bazen ETS 2 ve Simulator tipi oyunlar oynuyorum. Bütçem 3 maksimum 4 bin TL. Önerileriniz nelerdir?
Kablosuz olsa iyi olur ama şart değil.

Şu anda Rival 3 kullanıyorum. Alırken tutuş şeklimi el ölçümü vb. şeyleri dikkate almıştım. Ve elime göre biraz büyük kalıyor. Tutuş şeklim fingertip. Ve biraz da eskidi bazen tuş tıklamıyor bazen aşağı inmiyor. Değişmenin zamanı gelmiş. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum, bazen ETS 2 ve Simulator tipi oyunlar oynuyorum. Bütçem 3 maksimum 4 bin TL. Önerileriniz nelerdir?

Şöyle bir model var, normal mouselara göre biraz küçük, sebebi fingertip için özel üretilmesi diye biliyorum hocam. Bir göz at istersen, donanım olarak da gayet kaliteli zaten.

M5 Pro, keychron m4(stoğu bitmiş) ve hsk Pro ace(sahibinden de bulabilirseniz). M5 Pro hariç keychron ve hsk modellerini aktif olarak kullanıyorum. Hsk bozulduğu için geri keychrona döndüm. Her 2 fare de fingertip için çok iyi. Tavsiye ederim.

Şöyle bir model var, normal mouselara göre biraz küçük, sebebi fingertip için özel üretilmesi diye biliyorum hocam. Bir göz at istersen, donanım olarak da gayet kaliteli zaten.
Hocam steelseries,Razer tarzı markalardan bir mouse önerme şansınız var mı?

Hocam steelseries,Razer tarzı markalardan bir mouse önerme şansınız var mı?
Biliyorum markaya ön yargılısınız ama cidden kaliteli ürün, iç donanımı da gayet yeterli, bana güvenmiyorsan piyasadaki en üst seviye farelerde kullanılan sensör ve mcular hangileri kendin onlara bakıp karar verebilirsin. O markalardan bir farkı olmadığını göreceksin hatta o markaların bir çok modelinden daha iyidir.
Yine de son karar senin tabi hocam.

Biliyorum markaya ön yargılısınız ama cidden kaliteli ürün, iç donanımı da gayet yeterli, bana güvenmiyorsan piyasadaki en üst seviye farelerde kullanılan sensör ve mcular hangileri kendin onlara bakıp karar verebilirsin. O markalardan bir farkı olmadığını göreceksin hatta o markaların birçok modelinden daha iyidir.
Yine de son karar senin tabii hocam.

Markadan ziyade biraz fazla küçük gibi hocam.

Bu arada elim 18cm tutuş şeklim fingertip.

Markadan ziyade biraz fazla küçük gibi hocam.
Hocam o zaman daha çok model var tabi, ben özellikle fingertip için bu mouse üretiliyor diye bunu attım.
Diğer modelleri de ekleyim,

Senin tutuş şekline hangisi daha uygun olur emin olamadım ama hem şu an kullandığın mouse ile hem de kendi aralarında karşılaştırabilirsin şu siteden.

Hocam o zaman daha çok model var tabii, ben özellikle fingertip için bu mouse üretiliyor diye bunu attım.
Diğer modelleri de ekleyim,

Senin tutuş şekline hangisi daha uygun olur emin olamadım ama hem şu an kullandığın mouse ile hem de kendi aralarında karşılaştırabilirsin şu siteden.

Hocam Scyrox V8 benim tutuş şeklime uyuyor mu bir bilginiz var mı? Eğer uyuyorsa alacağım hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı